Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Napoved za september 2017

Napoved za sep shana
foto:pixabay.com
Oglas

Trenutno najverjetneje jadrate na valu korenite spremembe, ki jo je sprožila otvoritev Siriusovih vrat v avgustu, mrki in obrat Merkurja v retrogradno gibanje. V tem, navideznemu gibanju nazaj, so tudi planet karme in učenja Saturn, prinašalec sprememb in revolucije Uran, vladar sanj in iluzij Neptun ter varuh podzemlja in planet transformacije, Pluton. Prav Pluton, Uran in položaj Marsa, so ob avgustovskem luninem mrku odigrali še kako veliko vlogo, saj so vaš svet, lahko dobesedno pretresli do skrajnosti. Poskrbeli so, da so globoko potisnjene vsebine iz vašega notranjega sveta privrele na plan. Dobesedno se vam je lahko zrušil svet, stresala pa so se tudi zemeljska tla… priča smo bili potresom, požarom, nesrečam… v odnosih, pa je pokalo po dolgem in počez… pa vendar, realizacija plana »Ž« je v teku. Zdaj ste v fazi sestavljanja Svoje življenjske zgodbe. Začenjate znova, na novo. Ste med njimi?

Zdaj ste spremenjeni. Zreli, da začnete znova in požanjete, kar ste sejali…

Tudi v prvem tednu meseca septembra, ostaja energija obrnjena navznoter. Spremembe, ki so prestrukturirale vaš svet so bile nujno potrebne, saj so s tem odprle vrata novim priložnostim. Pretekli cikel velike spremembe, je sprožil, da boste od zdaj naprej na svoje vrednote in življenje gledali, skozi novo sprejemajočo kreativnost. Vse v vas in okoli vas bo popolnoma drugače. Odrasti ste morali… in to čez noč! V aktivnem polletnem procesu, so vse stare, speče, potisnjene in uspavane teme iz daljnega leta 1999 zdaj pod drobnogledom. Mrk je prinesel na plan vsebine, za katere ste mislili, da so že mimo… pa vendar… planet Saturn je planet časa, učenja in odgovornosti… ta še vedno diha za ovratnik in ne bo popuščal vse do konca leta. Preizkušnje in lekcije, ki jih dobivate so samo zato, da vas testira ali ste izstopili iz kolesja »karme«Če ste potem sledi nagrada, bogastvo in obilje… če se pa še vedno vozite, potem končno že izberite in… začnite znova…
… iz dosedanjih lekcij, pa se končno nekaj naučite. Naredite načrt!
Čas je, da zgradite nekaj zase. Zdaj in za bodoče generacije. Razmislite o dediščini, ki jo želite zapustiti svojim naslednikom in temu planetu. Zato, če ne zdaj, kdaj? Obkrožite se z ljudmi, ki delijo vaše vrednote in vpoglede, ter se naučite več o tem, kako lahko preprečite, da bi drugi bili v vaših očeh »več in boljši«. Vedite, da ne glede na to, kaj izgleda, in ne glede na to, kako tragično in strašno se zdi, ste dovolj močni ne le da obvladate, ampak tudi prestopite te okoliščine in se spet dvignete. Vi ste večji kot tisti, ki so vas ranili, in močnejši od okoliščin, ki so vas spremenile za vedno. Ni vam več treba živeti v strahu.
Ne podcenjujte svojih moči. Le tiho začnite spet graditi. Pred vami se odpirajo nove priložnosti. Zgrabite jih…
V septembru vstopamo v mesečni cikel obilja in novih priložnosti, ki ga vodi arhetip Kolo sreče. In, kako boste zavrteli vi svojega? Energija arhetipa Kolesa sreče vas bo potisnila naprej… nekatere celo čez rob… »cone udobja«. Aktivirani in aktivni boste na vseh ravneh… in premik bo zdaj neizbežen. Vsi, ki planirate na novo, zdaj je čas, ki ste ga čakali. Izberite in se poskrbite, da sedite na kolesu Usode zdaj najvišje. Vsekakor smo za to leto iz »ta hudega« ven. Avgust je bil čas dokončanja. September, pa bo mesec velikih prebojev, samouresničitev in globoke predanosti spreminjanju toka vašega življenja v pozitivnejšo, veliko bolj srečno smer. Če se je karkoli v vašem življenju zaključilo, vedite, da vas energija podpira k novim, bolj pozitivnim, smernicam v katere že zrete.
Mogoče te zanima  Zdravilne začimbe za partnerski odnos
V septembru bo vaš čas, saj bo mesec nepričakovanih priložnosti, nepričakovanih dohodkov, lahko bi celo dobili kaj iz zapuščine. Vedite, da obilje, ki k vam prihaja zdaj, v tem mesecu, da ste si ga zaslužili že v preteklosti. Obilje pomeni ne samo v materijalnem smislu, lahko bo to obilje priložnosti, novih ljudi, novih ponudb, morda novih začetkov. Pomembno je, da se zavedate, da vse to bo mogoče, le pod pogojem, da boste odprti za nove priložnosti.

Edino, kar lahko ustavi Kolo sreče je navezanost na stare načine vzorcev, obnašanja in vedenja. Čas bo, da razmišljajte na veliko. Dovolite si in ne omejujte se na nobeni ravni.

Na dan obrata retrogradnega Merkurja, 5. septembra, pa ta spremeni tudi svoje znamenje. Iz ognjenega leva gre v zemeljsko Devico, v to isto znamenje pa na isti dan vstopi tudi planet Mars. V tem položaju ostaja do 22. oktobra. V Devici je Mars nekoliko bolj delovno usmerjen in veliko akcije boste usmerjali skozi konkretno realizacijo. Zdaj bo njegova sila hotela konkreten rezultat, Merkur pa vas bo silil, da boste razmišljali o konkretnih možnostih za realizacijo. Prav plan, planiranje in organizacija vas bodo vodili do uspeha in rezultata. Dobro je, ker vas bo akcija Marsa prisilila, da boste pozorni na podrobnosti, imeli pa bi lahko tudi potrebo, da naredite pravo stvar v pravem trenutku. Prav zadovoljstvo opravljenega dela, bo zdaj ena od vaših največjih spodbud. Veliko bolj natančni boste in lahko bi bili tudi veliko bolj zaskrbljeni glede svoje neUspešnosti.V tem mesecu vstopi v znamenje Device še Venera, ki bo v Devici od 19. septembra do 14. oktobra 2017. V tem obdobju boste svojo ljubezen in naklonjenost izražali s praktičnimi sredstvi in storitvami. Ljubezen mora imeti smisel in imeti svoj namen, pravi Venera v Devici. Devica je zemeljski znak, ki je čuten, a tudi precej praktičen. Poleg romantične narave, se boste lahko v tem obdobju odločali tudi za nakup in zabave. Uživanje v tem ciklu, je odvisno od tega, ali je smiselno ali ne. Lahko bi se počutili celo krivi, če bi v tem obdobju bili preveč samosvoji. Ponudba usluge in storitve, s katerimi bi izpolnili potrebe pri drugih, bo zdaj izraz ljubezni. Senčna stran tega položaja pa je prevelika kritičnost do naših partnerjev, lahko bi bili tudi bolj izbirčni ali zaskrbljeni.
Pod drobnogledom bodo vsi odnosi, ki nimajo v vašem življenju pravega smisla, strukture in ne vodijo več nikamor… ti so v fazi »začetek konca«.
Pred vami je čas za veliko širitev sebe. Nova iskra božanskosti je bila zasajena in zdaj, ko to seme raste, bo tudi vaša zavest doživela veliko spremembo in širitev. Dobro je vedeti tudi, da je zdaj tudi dober čas za zapisovanje vseh idej in zamisli. Ja konkreten Merkur v Devici bo hotel plan…
Prav urejanje in planiranje bosta vodili tega meseca. Seveda pa vas dober plan pripelje do uspeha, bogastva in obilja.
Vedite, da premik v zavesti vedno zahteva, da za seboj pustite stare načine mišljenja. Čeprav so ti stari vzorci zastareli in omejujoči, pa so postali udobni in potreben je pogum, da jih izpustite in si dovolite rasti. Po mučnih spremembah, se v vas prebuja novo in vaš potencial, se bo lahko izkazal skozi konkretne realizacije. Zdaj bo čas navdiha, ko bo vse mogoče. Otresate se starih, nekoristnih vzorcev in iluzij in le to, kar je resnično, ostaja. Prav okoli polne lune, ki bo 6.septembra, bo to tema, ko vas bodo razsvetlili novi vpogledi. Končno, občutili boste energijo, ki bo tekla skozi vas, vas pa bo vesolje vodilo k višjim ciljem. Zaupajte!
Mogoče te zanima  Kaj ti bo dala masaža prsi?

To je čas, da živite resnično močni in prebujeni.

Brez nege nič ne zraste. Izkušnje preteklega obdobja vas lahko tudi naučijo, da življenje preneha rasti, ko ne želite iti naprej. Spomniti se morate, da je potrebno vrt vašega življenja vedno pleti. Nekatere rastline ne živijo dobro druga ob drugi in ko ne obrežemo mrtvih delov, srkajo energijo in zdravje cele rastline. Kolo sreče odpira zelo plodno obdobje. Zamisli, podobe in navdihi so zdaj pripravljeni za rast v vašem svetu. Ob ustrezni negi bodo prinesli sadove v prihodnosti. Najdite smisel, kot tudi povezavo z nečim večjim, kot ste sami.Taktirka močne Device, ki bo imela veliko moč zdaj, pa vas vodi v praktično realizacijo zato je čas, da poskrbite tudi za svoj dom, finance, zdravje ter za splošno stabilnost in varnost v svojem življenju. Je obdobje skrbi za zemljo za prihodnjo rast. Ko bodo ta področja stabilna in varna, bo vaša rodovitna zemlja potrebna za ustvarjanje česarkoli, kar si želite v življenju.

In kaj lahko pričakujete?

V vaša življenja lahko pridejo nepričakovane priložnost, ki bodo vezane na obilje na vseh ravneh, zato »spustite ročno zavoro« in bodite odprti za življenjske priložnosti, ki vam bodo prinesle razcvet in »boljše čase«. Posvečajte se rasti in širjenju v nove smeri, na vseh področjih. Ne bojte se narediti novih korakov, saj bodo ti posledica sprememb in opuščanja vsega, kar ste prerasli in ni bilo za vas.

Vse nagrade, ki jih boste zaslužili v tem času ste si zaslužili z delom v preteklosti.

Od sredine meseca bo odličen čas za nove začetke. Lahko se lotite česa na novo, lahko odprete kaj na lastno pest, se lotite novega posla, novih odnosov in poslovnih sodelovanj, odpirale se bodo nove poti… torej, »tako kot ste sejali, tako boste zdaj želi«. Pomembno je, da si zaupate in mislite pozitivno, saj obilje dobrih misli privlači obilje manifestacije. Morda velja vedeti, da: »Vsak razcvet se začne v zavesti in je odvisen samo od popolne uporabe naše ustvarjalne domišljije«. Saj veste »enako privlači enako!« Kakršnakoli rutina in ustaljene navade lahko obilje spremenijo v pomanjkanje. Pomembno je da ste drzni in da sledite cilju – ideje in se ne ustavljate na poti »kako na kakšen način« do tja, naravnanost vas bo pripeljala do »pravih ljudi, stvari, priložnosti« samo naravnani bodite na »vse, kar si želite, kreirate skozi hvaležnost, kot da je vse to že v vašem življenju«. V številu 10 imate priložnosti; 10 dan, teden, ali 10 mesec in možnosti za ustvarjanje novih priložnosti in sreče v življenju.

Vodila za mesec september so … Optimizem, vera in zaupanje.

Kakršnakoli togost, strah in dvom so stvari zakrčenosti in naj ne prevladajo, zato pazite, kje je vaša pozornost, kajti kjer bo, tam bodo vaše posledice. Kolo sreče pelje energijo na nov nivo, predstavlja zbrano energijo ustvarjalnega izražanja, ki bo plod vašega poguma in neustrašnosti, to pa pomeni delovanje v središče svoje biti! Bodite pripravljeni na nove akcije in spustite vse… res vse kar ste že prežvečili in preživeli! Dovolite si vzeti zase najboljše in se vsedite na Kolesu sreče res najvišje! Saj veste, vsak je svoje sreče kovač… kujte v zvezde sebe.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem