Napoved za začetek tedna

Angelska sporočila

Napoved ob začetku tedna (od 29.10.2012 naprej) je… preDajte se Luni, da odnese vse kar vas bremeni… »Zdaj dobro poglejte okoli sebe… odprite svoje oči, odprite vse svoje zaznave, čute in… zaČutite… predvsem se osredotočite na vse tiste ljudi v vaši okolici, ki vas privlačijo… poglejte kaj vas pri njih tako privlači… saj so to vsebine, ki jih morate zdaj odkriti… v Sebi… preverite tudi vse svoje »enostranske« odnose, ki so v sami osnovi nagnjeni k temu, da bi v osnovi zapolnili svojo lastno praznino.  

Ali je v vas praznina, ki jo želite zapolniti? Je ta nenasitna? Čas je, da samo opazujete in previdno stopate po Poti, ki se vam odpira. Ne dovolite si biti ponovno vključeni v Drame in probleme drugih ljudi. Morda le ni vse tako, kot izgleda. Zato zaključite s Starim… in začnite na Novo.

Zdaj uporabite svojo Intuicijo in zaupajte svojim naravnim Instinktom. Čustveni vzponi in padci, ki jih doživljate zdaj, so le del procesa zdravljenja, skozi katerega se vse, kar vam več ne služi, spreminja in sprošča iz vaše matrice… Iluzije.

Čas, ki je pred vami, bo vse bolj intenziven, zato… nehajte se Upirati… Predajte se… Sebi, Ljubezni znotraj in Zaupajte.. Sprememba včasih pomeni, da je potrebno nekaj odpustiti… ker nekaj v vas hrepeni po ponovnem stiku z ljubljeno osebo in dosežki… saj ste nekje na Poti… izgubili stik s svojim pravim Jazom. Ohranite odprtega Duha in dosegli boste Vse, kar ste kdaj Upali.«

Avtor: Shana Flogie
www.MyChi.si

foto: splet

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: