Angelska sporočila

Napoved za začetek tedna

Napoved ob začetku tedna (od 29.10.2012 naprej) je… preDajte se Luni, da odnese vse kar vas bremeni… »Zdaj dobro poglejte okoli sebe… odprite svoje oči, odprite vse svoje zaznave, čute in… zaČutite… predvsem se osredotočite na vse tiste ljudi v vaši okolici, ki vas privlačijo… poglejte kaj vas pri njih tako privlači… saj so to vsebine, ki jih morate zdaj odkriti… v Sebi… preverite tudi vse svoje »enostranske« odnose, ki so v sami osnovi nagnjeni k temu, da bi v osnovi zapolnili svojo lastno praznino.  

Ali je v vas praznina, ki jo želite zapolniti? Je ta nenasitna? Čas je, da samo opazujete in previdno stopate po Poti, ki se vam odpira. Ne dovolite si biti ponovno vključeni v Drame in probleme drugih ljudi. Morda le ni vse tako, kot izgleda. Zato zaključite s Starim… in začnite na Novo.

Zdaj uporabite svojo Intuicijo in zaupajte svojim naravnim Instinktom. Čustveni vzponi in padci, ki jih doživljate zdaj, so le del procesa zdravljenja, skozi katerega se vse, kar vam več ne služi, spreminja in sprošča iz vaše matrice… Iluzije.

Čas, ki je pred vami, bo vse bolj intenziven, zato… nehajte se Upirati… Predajte se… Sebi, Ljubezni znotraj in Zaupajte.. Sprememba včasih pomeni, da je potrebno nekaj odpustiti… ker nekaj v vas hrepeni po ponovnem stiku z ljubljeno osebo in dosežki… saj ste nekje na Poti… izgubili stik s svojim pravim Jazom. Ohranite odprtega Duha in dosegli boste Vse, kar ste kdaj Upali.«

Avtor: Shana Flogie
www.MyChi.si

foto: splet

Tagi
Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !