Angelska sporočila

Napoved za začetek tedna

Napoved za začetek tedna (od 26.11.2012 naprej) je… »Pred vami je izjemno naporen teden, saj se bodo dogajali ključni Trenutki v vašem življenju… čas pred polno luno, ki bo svojo moč dosegla v sredo, bo kot pika na »I« in še Lunin mrk, ki bo vse, kar se kuha v vas izlil na plan. 

Emocije, vsa vaša globoka čustva, ki jih niste izrazili ali povedali na glas… v vas bo vrelo, v globinah se bo vse prebujalo kot speči vulkan…

Strasti, ki čakajo na pravi moment, da se lahko izrazijo… lahko skozi nerazložljiv jok, srečo, jezo, skozi strahove, nestabilnost v počutju, vrtoglavici, vročičnosti… neodločnosti… Te se bodo lahko pokazale skozi Novo Videnje sveta, skozi izjemno Kreativnost ali pa kot popolno Uničenje vaših Sanj… saj je pred vami obdobje, ko se bodo vsi Dogodki v vašem vsakdanjem življenju premikali izjemno silovito in nekoliko »usodno«. To je čas za hitre Spremembe in Ustvarjanje… in ali ste Resnično pripravljeni?

Pomemno zdaj je, da se ne vdajate Paniki in ne tečete stran od stvari, ljudi, odnosov in situacij, ki jih morate razRešiti. Zdaj je čas in če ne zdaj… kdaj potem? Ne odlašajte… naredite korak… na Vas, da se odločite zdaj… če ne boste tega storili Vi, se bodo drugi namesto vas ali pa vas bo situacija stisnila v kot… Ne morete se izogniti spremembi, tudi ta dan, tako kot vsak dan, se vaše celice obnavljajo in vse kar je del živega… se spreminja… vse kar morate storiti je, da Sprejmete, da je del Umiranja nujno potreben v procesu Vstajenja.

Zdaj vdihnite in izdihnite in dovolite, da se bo ta proces lahko zgodil. Ne ločite več prav-narobe, svetlobe od teme… ničesar se vam ni treba bati, ko se Predate Sprejetju, lahko pa s tem pridobite prav Vse. Odložite svoj Strah, svoj položaj žrtve in vse majhne in velike zamere… skozi ljubezen do Enosti, edine resnice skozi zavestno Prisotnost Trenutka….«

Avtor: Shana Flogie
www.MyChi.si

foto: Elena Karneeva

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !