Angelska sporočila

Napoved za začetek tedna

Napoved za začetke tedna je (od 15.10.2012 naprej) … Poskrbite zase. »Zdaj bo čas, da se naučite vzljubiti svojo temno plat, z zavedanjem, da ima nad vami manj moči, ko se boste popolnoma Predali, jo Sprejeli in priznali njen Obstoj. 

Zdaj je čas, da se prenehate boriti s svojim ciljem. Biti bojevnik in ustvarjati konce, je vaša naravna lastna sposobnost, da lovite in si vzamete vse, kar je potrebno, da iščete z namenom in žanjete, kar se želi od vas. Zdaj se morate tudi vi naučiti loviti, skrbeti zase in preživeti vse kar vam predstavlja po »neznano« in Novo.

Včasih je treba kaj končati… zaključiti Vse, kar to ni plod vašega Duha. Prenehajte gledati na svet, kako je trd in krut in da so v njem ljudje, ki nimajo integritete in zlorabljajo svojo moč… spremenite to… tako, da se spremenite vi in vaš odziv na svet..

Ko se nekaj konča, se konča, saj vas to lahko osvobodi vezi in prepričanj preteklosti. Skozi ta konec si boste povrnili Strast, ki jo prinese Sočutje, ne da bi vas o tem ogrožala vaša lepa in ljubeča obČutljivost. Čas je da vzgojite lastnega Sebe… da ste Tukaj in Zdaj, da razvijate lastno podjetje, postanete manj odvisni od pohvale drugih, da poznate svojo etiko in principe ter Resnično vsak dan živite v Integriteti, nehajte se bojevati in dokazovati svoj prav, nehajte se pretvarjati, prerežite vezi, ki vas vežejo z energetskimi bistvi, ljudmi ali zdravstvenimi zadevami, ki vam več ne služijo.
Če se počutite izpiti, utrujeni ali vam manjka energije, če se borite s šibkim zdravjem, preverite pri sebi svoja Prepričanja in povezave s temi zdravstvenimi problemi in začnite spreminjati Svoje življenje.

Vaša naloga je rešiti Sebe, da boste lahko nazadnje Pomagali drugim, da se rešijo.

Avtor: Shana Flogie
www.MyChi.si

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !