Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

November je mesec velikega poka

foto pixabay.com
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Leto 2020 je prelomno, to lahko zdaj z gotovostjo potrdimo, saj je leto zgodovinskih sprememb. Kozmični dogodki, ki smo jih videli v tem letu, kažejo na nov karmični cikel na našo Zemljo in spremembe, ki bodo trajale več generacij.
November je tudi čas cikla smrti in ponovnega rojstva, saj vstopamo v mesec, ki ga obvladuje znamenje Škorpijona.

Na kaj bodite pozorni?

V prvih tednih boste lahko zaznali, da so se napetosti, ki so se povečale oktobra, končno začele razpletati in prišli bomo do faze, ko lahko končno vidimo, kje smo kot družba in konec koncev lahko vidite tudi, kje ste v življenju vi sami.Vse, kar boste zdaj videli v drugih, odseva nekaj, kar je globoko v vas samih.Vedite, da vi sami privlačite v svoje življenje ljudi, situacije in dogodke, ki odsevajo točno to, kar še morate vzljubiti v sebi. Če ste v oktobru postavljali temelje in se ukvarjali z družinsko dinamiko, s študijem in izobraževanjem v smislu, kako naprej, bo november posvečen izzivom, ki vam jih bodo zadali partnerski odnosi.

Mesec odločanja bo.

Zdaj lahko vaše mnenje res tudi kaj šteje. V tem mesecu boste zato vrednotili razmerja po tem ali vas podpirajo na način, ki ga želite ali ne. Nekatera razmerja boste želeli poglobiti, tista, ki ste jih prerasli, pa boste lahko prekinili. Lahko se boste odločali za poroko, lahko ločitev ali pa za selitev. Arhetip, ki vlada mesecu novembru je Ljubimca, simbol Dvojčkov, ki kažeta na dvojnost in dve poti.Morda boste zdaj pri nekaterih odnosih spoznali, da so ves čas igrali dvojno igro.To bi vas znalo povsem razžalostiti. Zdaj boste gledali obe plati in tehtali med dvemi, izbirali boste, se odločali in tehtali, katera izbira bi bila boljša. Morda se boste tudi spraševali, kako spojiti v življenju dve možnosti, ki sta si mogoče popolnoma nasprotni v večjo celoto, pa naj je to na poslovnem ali na privatnem področju.Zdaj boste čutili močno potrebo po prevrednotenju vseh razmerij… prijateljskih, poslovnih, družinskih in seveda ljubezenskih, vseh v katera ste na kakršenkoli način zapleteni. Pa vendar, prav ljubezenski odnosi bodo lahko zdaj pred velikim križiščem. Ukvarjali se boste s pomembnim vprašanjem kako naprej, sploh pa, če ste vpleteni v trikotniško razmerje bo čas, ko si boste nalili čistega vina.

Stali boste in se odločali… odLočitev bo težka…

Vse do 15. novembra je bolje, da naredite nekaj korakov nazaj. Ne pritiskaj preveč nase in ne prepričujte se, da se morate odločiti takoj.Dajte si čas. Vzemite si prostor. Če je mogoče, si vzemite kratek odmor od vsega, vnesite v svoje življenje kontrolo, da sploh začutite kaj hočete. Vaša osnovna dolžnost je spoštovati to, kar v resnici čutite v srcu. S časom vas bodo tudi drugi razumeli. V odnosu boste preverjali ali ste ljubljeni. Če ste samski, bi se vam lahko kaj kmalu zgodilo ljubeče razmerje, ki vam bo zelo spremenilo življenje. Če pa ste že v razmerju, se bo to lahko poglobilo in na nek način celo spremenilo. Če ste na križišču, počakajte. S to temo se boste najverjetneje ukvarjali ponovno v januarju 2021, zato ne hitite s spremembami.V tem mesecu boste tako vrednotili razmerja po tem ali vas podpirajo na način, ki ga želite ali ne. Nekatera razmerja boste želeli poglobiti, tista, ki ste jih prerasli, pa boste lahko prekinili. Lahko se boste odločali za poroko, lahko ločitev ali pa za selitev. Arhetip Ljubimca sta simbol Dvojčkov, ki kažeta na dvojnost. Kaže tudi na odločitve, ki ste jih zastavili, v obdobju Dvojčkov (21.maj – 21.junij). Prav v tem obdobju so bile ali bodo zdaj v ospredju pomembne čustvene odločitve, ki jih boste zaradi vpletenosti določenih ljudi, lahko realizirali prav zdaj. Za vas bodo zelo pomembne.Ljubimca simbolizirata tudi željo po sodelovanju z enim človekom ali s skupino ljudi, za kar ste lahko celo naravno nadarjeni. Zato razmislite o kakšnem sodelovanju. Predvsem se boste lahko v tem mesecu ukvarjali z izbiro načina, kako združiti dve ali več situacij v celoto ali kako sprejeti doKončen izbor med dvema možnostima.Zdaj boste preverjali ali ste ljubljeni in če je vaše srce odprto in polno ljubezni. Nase vlečete čarobne blagoslove v odnosih. Če ste samski, bi se vam lahko kaj kmalu zgodilo ljubeče razmerje, ki vam bo zelo spremenilo življenje. Če pa ste že v razmerju, se bo to lahko poglobilo in na nek način celo spremenilo. Vedite, da je ljubezen brezčasno stanje, skozi katerega je vse duhovno povezano. Kmalu boste lahko skozi svoje razmerje z ljubljeno osebo začutili neustavljivi občutek hvaležnosti za življenje.Dajte vse od sebe in drug v drugem poudarjata le najBoljše.Največji izziv v tem mesecu bodo zmedene misli v zvezi s pomembno odločitvijo, ki vam jo bo povzročala negotovost. Prevelika dilema, bi vas lahko celo spravila do norosti, ko boste toliko dlakocepili in premlevali situacijo. Morda se boste celo počutili, kot da ne veste, kam se obrniti, kaj storiti in prav zmedenost vas lahko pahne v še večji obup. Lahko se vam celo zazdi, da ne morete izbrati med tistim, s katerim želite biti, tistim kar bi res radi počeli, in tistim, kar mislite, da morate storiti. V srcu tega problema, pa leži globoko vpeti čut dolžnosti do drugih. Se morebiti ne bojite spet, da bi koga razočarali ali ranili, če bi izbrali to, kar resnično ljubite in si želite vi?

Poglejmo kakšno dinamiko nam prinaša november

3. novembra se Merkur začenja ustavljati, na mestu bo stal 2 dni, 5.-ega pa se dokončno premakne iz retrogradne faze nazaj v direktno. Vse se dogaja v Tehtnici, kar pomeni, da bo v prvih dneh v ospredje prišlo »kaj mislite vi«. Da boste vedeli… ko Merkur »stoji«, vse stoji… vse bo »v zraku« – vsi ukrepi, bolj ko boste želeli, da bi bili aktivni, bolj boste vkopani na mestu in ne bo premika… zastoji v prometu in na cestah, pri sprejemanju informacij, pričakujete lahko tehnične težave, izpade internetnih povezav, nesporazumi, o ukrepih, ki so že zunaj… prav o teh bo veliko govora v prvih tednih, saj se boste spraševali, kaj še velja in kaj ne…. kaj je res, kaj ni… kateri ukrepi veljajo, kateri več ne… sem še pri sebi ali nisem?Nič ne bo več jasno… Opazujte se, saj boste imeli občutek, da ste kot v enem balončku, zmedeni, zaspani, sploh se ne boste morali skoncentrirati, raztreseni boste, misli vam bodo begale…

Kaj nam je Merkurjeva retrogradna faza prinesla?

13. oktobra je v svojem retrogradnem gibanju, že drugič letos ustavil javno življenje. Ko se bo s 5. novembrom premaknil v svoje direktno stanje, bomo šele lahko videli, koliko zmešnjave in nejasnosti, ustrahovanja in priSile nam je prinesel, skupaj z Marsom, ki nas bo do 15.-ega še kar držal za vrat. Merkur je zdaj znamenju Tehtnice. Vse do 27. oktobra, ko se je Merkur nahajal v znamenju Škorpijona, nas je vse zvlekel v podzemlje in nas soočal z največjo Temo. Ko je dan zatem vstopil v Tehtnico, pa se je začelo »odločati«: lockdown, ja ali ne… V času retrogradne faze »nas« nihče ni upošteval in vse je bilo zavito v meglo. Zdaj se lahko pripravite, da bo fokus obrnjen na mnenje drugih, kaj drugi mislijo… in pokazala se bo veliko bolj jasna slika, sploh kar se tiče pravice, javnega reda, pravnih zadev, sodišč in ukrepov (vlada jim Tehtnica). Enako velja na osebnem nivoju, ko boste zdaj sliko videli, resnica vas bo našla, v odnosih pa bo vse veliko bolj jasno in lažje boste komunicirali.

Stari svet se bo rušil pred našimi očmi…

Dobro je, da veste, kakšen bo naslednji korak… Merkur se bo v retrogradno fazo znova obrnil ob koncu januarja 2021, tako da če se ne boste zdaj premaknili in odLočili, bi se lahko ponovno ukvarjali s stvarmi iz tega obdobja. Upam, da boste dognali, kaj vam je prinesla ta faza… sicer, ponovite vajo.V teh jesenskih nestanovitnih dnevih, ki prihajajo pa… bodite pozorni na kakršen koli intuitiven uvid in poskušajte, da ne hitite z novimi idejami ali projekti. Zaupajte in dajte času čas! Res se prepričajte, da se ustavite, če niste prepričani v nekaj, kar želite povedati ali kar nameravate storiti.Kot zanimivost pa še tole… Merkur se na dan volitev v ZDA, začenja ustavljati, kar lahko povzroči zamude ali celo potrebo po ponovnem štetju glasov. Kdor bo izvoljen za predsednika, bo ZDA vodil skozi Plutonov povratek – to bo čas popolne prenove in regeneracije države.Pri nas pa… moramo počakati mrk ob koncu leta, ta bo sprožil, da se bo mnogim zamajal stolček v samem vrhu politične scene.

11. november – dan, ko pazite na svoj fokus

Sekvenca 11:11 je digitalna koda časa. Naša fizična realnost je zavestni program, ki je ustvarjen z digitalnimi kodami. Številke in številčne kode pravzaprav definirajo vaš obstoj. Človeška DNK, vaš genetski spomin, je kodiran in se sproži z digitalnimi kodami ob točno posebno določenem času in frekvencah. Te kode prebujajo vaš mentalni novo, da se ta spreminja, s tem pa se dogaja evolucija zavesti, ki smo ji vsi skupaj priča.11:11 je ena izmed teh kod, ki pomenijo aktiviranje naše DNK, s tem pa aktiviranje naših uspavanih potencialov in sidranje energije na nov in višji nivo. 11:11 je močno mojstrsko število, ki kaže na usklajenost in pripravljenost pokazati kakršno koli resnično željo vašega srca!Če želite delati z močno energijo današnjega časa, se povežite z modrostjo in resnico svojega srca. Vedite, da ko se uskladite z energijo srčnega polja, boste lažje ustvarjali in manifestirali svojo reAlnost. To je dober dan za ustvarjanje namere, za prihodnost in razmišljanje o tem, kakšno vibracijo oddajate. Enako privlači enako. Izkoristite ta dan in močno energijo, ki se bo sidrala za povezovanje z angeli varuhi, mojstri in duhovnimi vodniki.

November je mesec velikega poka

November prinaša zaključek enega največjih kozmičnih ciklov, s katerimi smo se soočali vse leto. Zdaj nas zadane še tesen spoj Jupitra in Plutona, ko se med 7. in 14. novembra ustvari natančna poravnava, ta lahko prinese dobesedno velik pok.Ta tretji in tudi zadnji pomemben spoj Plutona in Jupitra v tem letu, bo prinesel drastične spremembe v svetu. To bo pozitivna poravnava z dobrodejnimi učinki za narode, pa vendar velja poudariti, da bo navkljub optimistični in ustvarjalni plati, ta konjunkcija prinesla tudi nekaj večjih preizkušenj.Konjunkcija Jupiter-Pluton je bila v znamenju Kozoroga: 4. aprila, 30. junija in zdaj 12. novembra 2020.Spoj Jupitra in Plutona je novo leto 2020 zaznamoval kot obdobje regeneracije in ozdravitve. Pluton je namreč planet transformacije, ima pa tudi močne tendence regeneracije. Ta poravnava bo obnovila zapuščena področja gospodarstva in politike ter utirala pot novim začetkom. Ljudje bomo čutili notranji impulz za uspehom in dosežkom. Druga plat tega spoja Jupiter-Pluton, pa kaže, da lahko težave še poslabša, kar pomeni, da bo vzbudila občutek obsedenosti.
Ljudje, obsedeni z močjo bodo razkrinkani in prikrita resnica bo ugledala luč.
Poleg zgoraj omenjenega spoja, ima velik astrološki pomen za leto 2020 tudi spoj Plutona in Saturna ter Saturn z Jupitrom ter trenutno še v retrogradni fazi do 15. novembra, Mars v Ovnu. Vse je na potenco, s pridihom »nenadnih« in šokantnih ukrepov na Zemlji. Slednje obvladuje Uran, v znamenju Bika. Spodbujala bosta korenite spremembe in uvedla nove možnosti v svetu financ in ekologije. Pa še v vednost, Uran je tudi planet napredne tehnologije in eksperimentov, s katerimi že kar nekaj časa obvladujejo Zemljo.Spoj Jupitra in Plutona prinese neke vrste povečanje moči. Pretiravanje. Seveda to pomeni, da lahko nekaj negativnega razširi in potencira, enako kot s pozitivnimi stvarmi. Lahko vam pomaga povečati ambicije po izboljšanju sebe ali razmer. Ta poravnava lahko prinese tudi t, da boste lahko trdno odločeni, da boste nekaj izboljšali, lahko pa bi stvari odneslo predaleč, na kar kaže znamenje Kozoroga in se to lahko nanaša na Moč. Dokler svoje intenzivne ambicije ustrezno usmerjate, je lahko ti izjemno močno obdobje za doseganje le teh.
»Usmerjeni boste k izboljšanju razmer in iskali boste blaginjo skozi odločnost.«
Želeli se boste dvigniti na povsem novo raven. Prišli boste do trenutku v svojem življenju, da definirate uspeh, saj boste pripravljeni narediti vse, kar je potrebno, da ga uresničite. Resnično boste dobili občutek, da lahko zdaj dosežete nekaj pomembnega. To energijo lahko usmerite na pomemben projekt ali pa ga usmerite navznoter – k boljšemu razvoju in z večjim samorazumevanjem. Premagovanje ovir je tisto, kar vas lahko med tem tranzitom močno zaznamuje.Morda je najbolj zanimiva plat tega tranzita odkritje vaših globljih želja.V bistvu lahko zdaj pridete v stik tudi z vsebinami, kot so, kako vam vaše zamere ali ljubosumje dajejo okno v stvari, ki jih morda niste vedeli (ali si jih ne upate priznati), ki ste si jih želeli in zdaj je čas, ko lahko te želje sprejmete. Jupiter čudovito odpira vaš um možnostim, skozi višje. Ta spoj je kot zadnji poziv, da prepoznate svoje globlje želje, želje in ambicije ter sledimo tem strastem, pa naj gre za hobi, pustolovščino, življenjski slog ali delo.

13. novembra začenja Mars pospeševati in se obračati nazaj v direktno gibanje

V zadnjih devetih tednih je Mars, planet akcije in motivacije retrograden in potuje po podzemlju, kot bi rekli Starodavni. Mars vstopi v retrogradno gibanje približno vsaki dve leti, zato ga, kadar se to zgodi, po navadi močno občutimo. V svojem retrogradnem ciklu je od 9. septembra. V prihodnjih tednih bo svojo hitrost povečal in s tem stvari močno pognal naprej. Vse, kar se vam je zataknilo, bo močno spodbudil in aktiviral. To bo odlična energija, da opravite stvari in označite vse cilje, ki jih hočete doseči iz seznama opravkov pred koncem leta.Kadar koli planet postane retrograden, se njegova energija izrazi bolj na notranji in ne na zunanji ravni, saj se energija planeta filtrira skozi vas v najglobljih plasteh. Čeprav je Mars delal na vaših globljih plasteh, se morda niste vedno dobro zavedali, česa natančno vas je hotel naučiti…Toda zdaj, ko se Mars začenja ustavljati in se 15.-ega premakne v direktno gibanje, bo energija začela naraščati in prihajati na površje. Bodite odprti, da boste videli, kakšna sporočila in spoznanja ima za vas Mars. Notranje delo Marsa bo razkrito in verjetno boste lahko vzeli te nove informacije ter jih uporabili za premik naprej v življenju. Ko bo Mars v akciji in boste ponovno motivirani, vam bodo vsa nova spoznanja, ki pridejo na površje, pomagala doseči nekaj prepotrebnega napredka.
Leto 2020 je prineslo nesporne spremembe v vsa vaša življenja, toda obrat Marsa, bo prinesel nov val energije in navdih.
Po mesecih zadrževanja se boste končno počutili podprte za napredek in akcije, ki ste jih želeli storiti. Morda boste imeli nove navdihe, lahko pa celo ugotovite, da projekti, ki ste jih začeli letos, ugledajo končno življenje ali pa dobite energijo za nove podvige.Če ste že nekaj delali in si prizadevali, da bi nekaj naredili, bo zdaj čas, da stvari premaknete. Predno greste v akcijo, razmislite o tem, kako prinesti novo življenje ali spremembe v projekte, s katerimi ste se trudili, da bi prišli do konca.Poiščite nov navdih in morda odprite svoj um. Čas je, da o stvareh razmišljate drugače.Z nekaj spremembami in prilagajanjem na lekcije retrogradnega Marsa, vam bodo te pomagale, da boste svoje projekte premaknili naprej hitreje in z večjo lahkoto.Ko se Mars obrne v retrogradno fazo, vas v resnici vesolje opozarja, da upočasnite in se sprostite.V tem ponorelem svetu smo povsem pozabili, da se ustavimo in razmislimo o tem, kaj počnemo in kam gremo. Tega nas uči Mars! Kajti večina populacije še kar nadaljuje svojo gonjo in gre naprej, ne da bi se resnično ustavili, da bi razmislili, kam jih njihova dejanja vodijo. Včasih lahko tudi sami preprosto sledite množici, ker je to pač bolj enostavno narediti. Ampak, ne pozabite. Vedno imate na voljo Izbiro! Vedno. Pa vendar je cona udobja pogosto veliko lažja, kot tista druga pot, ki vas sili prvenstveno v spreminjanje sebe.Retrogradni Mars vas opozarja, da imajo vaša dejanja posledice in kadar koli se lahko odločite za drugo pot in se lahko odločite drugače.Ni vam treba iti po preverjeni poti. Kaj če, namesto tega prisluhnete klicu lastne duše in ukrepate v smeri, ki vas najbolj nagovori. Mars vas je ustavil, da vsi razmislite ali vas vaša dejanja vodijo k življenju ali stran od življenja, ki si ga želite.Ko se Mars obrne, bo spet šlo kot običajno. Če se boste lahko odprli temu, kar vas je poskušal naučiti, v času svoje retrogradnosti, ko vas je ustavil v kakšnih korakih, je zdaj čas, da naredite nekaj sprememb in popravkov na podlagi prejetih smernic, saj boste morda le našli način, da lahko svoje sanje dosežete hitreje in lažje. Bodite pozorni na namige, kaj se odvije pri vas v dneh, ko se Mars obrne.Mars bo znova spet vstopil v retrogradno fazo šele oktobra 2022.Dobro bo če boste imeli res jasno namero, kaj želite…

14. novembra imamo novo Luno v Škorpijonu

Zdaj bo finale treh super novih lun. Ta je tudi zadnja »običajna« mlada luna leta 2020, saj december prinaša Sončev mrk, na fazo nove, prazne lune. Nova Luna nas bo približala novemu portalu visoke vibracijske energije, ki se bo odprl decembra. Pod močjo te nove Lune boste lahko začutili nova semena. Morda boste tudi začeli prepoznavati, kaj je treba storiti, da obnovite stvari, ki so se v vašem življenju končale.Ne pozabite, ker bo v znamenju Škorpijona, ki ga simbolično predstavlja tudi Feniks. Oba imata enako sposobnost preobrazbe. Škorpijon »sleče« kožo, Feniks pa se nauči, kako se dvigniti iz pepela. Obe bitji imata v sebi moč, da se popolnoma preporodita, ne glede na to, kaj jim je preteklost prinesla.In to bo vodilo te prazne lune. Preteklost nam je toliko prinesla pot. Vsi se soočamo z lastnimi težavami, strahom, negotovostjo in nestabilnostjo. Leto 2020 je spremenilo toliko stvari. Toda pod sporočilom te Lune ste opozorjeni, da je vedno v vaših močeh in moči, da znova vstanete, ko je pravi čas.Spomnite tudi se, da je to del velikega kroga smrti in ponovnega rojstva. Stvari okoli vas lahko zdaj zgorijo in se sesujejo, pa vendar vedite, da karkoli v vašem življenju razpada, (se) ne morete prepoznati v ogledalu. Na tej življenjski poti tolikokrat umrete in se ponovno rodite, zato dovolite, da vam nova Luna pokaže pot skozi lastno metamorfozo. Naj vas spomni, kako daleč ste prišli in dovolite, da vam vlije upanje na priložnosti, ki prihajajo. Čeprav bo prihajajoča prazna Luna prinesla nekaj res globoke in energije treznjenja, je lepo aspektirana tudi s planetom obilja, Jupitrom.Jupiter je znan po tem, da vam omogoča videti srečno plat v stvareh. Na vaš način sije žarke upanja in pozitivnosti. Omogoča vam, da ohranjate Svetlobo v svojem srcu in se spomnite, da se vedno odvija višji načrt. Jupiter vam daje možnost, da stvari vidite iz širše perspektive. Njegova energija vam omogoča tudi, da se rešite svojih omejitev in zabetonirane miselnosti ter se povzpnete nad vse, kjer lahko Vidite, kako vas vsako Dejanje in vsak Dogodek vedno vodi tja, kjer morate Biti.Pa vendar… Tudi, če ne morete videti celotnega potovanja ali razumeti celotnega obsega dogajanja okoli nas, se pod to novo Luno rojeva energija, ki vas spodbuja, da se spomnite, da se stvari vedno spreminjajo in čeprav se morda nimate nadzor nad vsem, imate nadzor nad tem, kako se odločite pokazati, reagirati in se odzvati. Ko se boste soočali s težkimi čustvenimi situacijami, ki vas bodo vznemirjale, poskušajte sprejeti in se prenehajte boriti. To bo prvi korak na poti k rezrešitvi. In ne pozabite – tudi to bo minilo.
Ko boste spustili, se boste osvobodili.
Poskusite se osredotočiti na tisto, kar lahko nadzirate, in imejte vizijo nastavljeno na ptičje perspektive. Poskusite videti čez fiksne omejitve današnjega dne in si poskusite predstavljati, kam nas lahko vodi jutri in za prihodnost. 21. novembra gre Sonce v znamenje StrelcaIz globin vodnega Škorpijona se ves fokus prestavi v ognjeno energijo Strelca. Sončev vstop v novo znamenje, prinaša veliko bolj optimistično fazo, saj bi se lahko počutili bolj pustolovski in bolj voljni, da bi kaj naredili. Z ognjenim Marsom, ki bo še naprej naraščal, se bi vam lahko v enem trenutku celo zazdelo, da je čas pospešil ali pa, da se vse dogaja naenkrat! Bodite pozorni, da si ne naložite več, kot lahko nosite, saj vas bo vodila optimistična energija, vladar Sonca pa je trenutno v znamenju Kozoroga, kar pomeni, da se lahko na poslovnem področju začne nekaj premikati ali pa se nekateri ukrepi razrahljajo.
…čas bo, da kolo svojega življenja zavrtite v smeri srca…

29. novembra gre tudi Neptune v direktno gibanje

Kot zadnji planet, ki se obrne nazaj iz retrogradnosti, je planet Neptun. Končno boste čutili, da se vse lepo premika naprej. Tam, kjer ste se počutili zmedeno in megleno, boste zdaj začeli stvari videti z novim zornim kotom. Vse bo odkrito, v vas pa se naseli občutek jasnosti. Neptunov obrat vam lahko pomaga tudi pri jasnejših sanjah in ciljih ter pri tem, kaj želite ustvariti v svojem življenju za naprej.Če so bile kakršne koli iluzije v vašem življenju, jih boste zdaj lahko Videli… Videli boste novo resnico, ki se bo razodela…V drugi polovici meseca, boste tako vsi doživeli močne spremembe ali pa prišli do zaključne točke v svojem življenju. Morda boste ugotovili, da so vetrovi sprememb polepšali vaše življenje ali pa boste ugotovili, da se nekaj pomembnega konča.V novembru se bo zgodil še četrti in s tem zadnji Lunin mrk v letu, ki nekako zapre vse te številne retrogradne cikle, s katerimi smo se soočali skozi vse lepo, razen Uranov, ki bo še trajal do sredine januarja 2021.Lunin mrk ob koncu meseca bo veliko razkritje. Čeprav bo njegova energija močna, bo kot vaše vodilo, saj vam bo pokazal, kje ste in s čim se boste soočali, predno pridete do izjemno ključnega meseca, do decembra.

30. november – Lunin mrk v znamenju Dvojčka in druga aktivacija karmične osi

Velik novembrski dogodek je Lunin mrk v znamenju Dvojčka. Ta Lunin mrk bo prinesel vetrove sprememb in morda se bo nekaj v vašem življenju končalo. Morda ste dosegli točko zaključka in boste bili prisiljeni ukrepati po tem. Ta Lunin mrk lahko osvetli tudi nove resnice ali pa na površje pripelje nova razodetja, ki spremenijo vaš pristop in način, kako ste kaj delali in kaj ste počeli. Medtem ko mrki lahko prinesejo intenzivnost, je energija tega mrka zelo očiščevalna in obnovitvena – skoraj tako kot, da bo stvari samodejno pripeljal v ravnovesje.

In za konec…

Mesec odLočitev bo!

Pred vami bo pomembna odločitev, ki bo dolgoročno vplivala na vas, na vaše življenje v bodoče, kot tudi na ljudi okoli vas. Spremembe, ki jih boste lahko naredili zaradi teh odločitev zdaj v decembru, pa bodo svoje sadove obrodile v aprilu 2021, ko boste dokončno postavili piko na in se lotili novega poglavja v življenju. Prepričajte se, kaj zares hočete, preden ukrepate. Nekajkrat globoko vdihnite, vzemite si čas za očiščenje svoje glave, srca in zapomnite si…
…Vedeli boste, ko boste zares Videli s srcem.
Ne pozabite, da je Ljubezen brezčasno stanje, skozi katerega je vse duhovno povezano. Čas umiranja, razdvajanja… kot tudi čas povezovanja je, zato dajte vse od sebe in drug v drugem poudarjata le najboljše. Poskusite. Zaradi sebe. Pa še to… vsi na križiščih… odLočite se še vedno lahko, enako kot lahko projektu rečete tudi kasneje ne.Hvala, ker ste. Iz srca. Ohranjajte visoko vibracijo.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost

Življenjska prepletenost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem