Išči
Generic filters
Previous
Next

Numerološka napoved 1.6. – 7.6.2020: Ustvarjajte iz srca, ali pa dajte mir!

foto pixabay.com
Oglas

Lekcije 23. tedna: Koliko vaših ciljev in obveznosti izhaja iz srca in vam prinaša iskreno srečo, in koliko izvira iz pričakovanj okolice, zadovoljevanju osnovnih življenjskih potreb? V kolikšni meri zapravljate svojo kreativno iskrico za opravljanje, pritoževanje, opazovanje življenja drugih, morda primerjanje, utemeljevanje razlogov zakaj nečesa ne morete ali zakaj je nekaj tako presneto (pre)težko, namesto, da bi premagovali točno te ovire in izzive?Kadar sledimo klicu svoje duše, radosti srca, smo neustavljivi. A kaj, ko največkrat ostajamo v območju jeze, motivacije iz zamere in pomanjkanja, namesto, da bi se trudili ustvarjati iz višjih vibracij, vibracij radosti. Zadoščenje, ki ga čutimo ob maščevanju, je nizka energija. Radost, ko osrečimo ljubljeno osebo, je neprimerljiva, kajne? Osrečite sebe, kot bi osrečili najbolj dragoceno osebo na svetu. Ker ravno to ste: najbolj dragoceni na svetu. Svet za vas nima pomena, če vas ni.Svet ne obstaja, če vas ni – saj, če ste mrtvi, ga ne boste doživeli. Ničesar več ne boste spremenili, ko boste mrtvi, zato ne zapravljajte več časa!Ni samo kliše, rek: ”Vse, kar počnete, počnite s srcem, ali pa se raje ne lotevajte.” In vsi, ki ste zmajali z glavo, češ, kako naj ljubim svojo službo ali neko stresno situacijo, se opomnite, da tudi najslabša služba na svetu prinese prihodek, ki ga denimo brezdomec nima in bi z največjim veseljem (za razliko od vas) sprejel isto službo, iste pogoje in z veseljem delal. Podobno velja za vse situacije, našli boste nekoga, ki bi bil za to, kar imate hvaležen.Pričnite s hvaležnostjo, za to kar imate, da bi dosegli več. Skušajte se dvigniti iz nizkih energij presojanja, pritoževanja in upiranja sprememba.

Mogoče te zanima  Numerološka napoved 9. 7. 2021
Teden pred vami prinaša ugoden veter za spremembe, po katerih že dalj časa hrepenite!VPRAŠANJA V POMOČ Se počutite ujete in nemočne? Kaj ste nazadnje skakali od veselja? Če bi danes umrli, kaj bi obžalovali?UGODEN ČAS ZA Kreativna ustvarjanja Prigode na kratkem potovanju Spremembo oblačenjaNumerološka napoved 1.6. - 7.6.2020: Ustvarjajte iz srca, ali pa dajte mir! 1Število življenjske poti 1 Zelo možen je čustven preobrat. Opazujte tiste občutke, katerim sicer niste posvečali veliko pozornosti. Prinašajo sporočilo.Število življenjske poti 2 Bolj odločni bodite. Je že res, da niste vedno rad v središču pozornosti, a zdaj ni čas za omahovanje in cincanje. Delujte!Število življenjske poti 3 Sprejmite preobrazbo, ki se dogaja znotraj vas. Prav nič drugega vam ni potrebno storiti. Opazujte sebe in spremembe v vas.Število življenjske poti 4 Pred noge vam bo položena nova priložnost, drugače zamaskirana kot sicer, v neki zadevi, s katero imate že dalj časa tegobe. Preudarno.Število življenjske poti 5 Dinamičen teden bo, v katerem se osredotočite na svojo daljno prihodnost. Kakšna bo? Poglejte misli in dejanja današnjega dne.Število življenjske poti 6 Pogovor bi lahko rešil, ali pa razrešil zadevo. Se bojite konca? Vas je strah drugačnega izida, kot ste si vi zamislili? Ne manipulirajte.Število življenjske poti 7 Domišljija bi vam lahko malo ponagajala, zato ne verjemite vsemu, kar slišite, pa če bi si še tko želeli, da je res. Raje ustvarite željeno.Število življenjske poti 8 Ne dopustite strahu in omejitvam preteklosti, da bi vladale sedanjosti. Postavite nove temelje, ustvarite nove vzorce in navade.Število življenjske poti 9 Spremembe so del življenja, ki pa se ne bo spremenilo, če se boste skrivali za vedno istimi izgovori. Vi ustvarjate. Ustvarite nekaj lepega.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 19. – 25. 7. 2021: Preobrazba se čuti v zraku
NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem