Numerološka napoved 1. do 7.2.2016

foto:pixabay.com

Energija se umirja, a ne da miru.

Lekcije 5. tedna:
Pred nami je obdobje sprememb, nihanja ter negotovosti. Uporabimo to energijo, da bi radovedno opazovali kje nas pa morda nekaj moti, kar sicer ne opazimo. Možno bo, da se bo okoli zdelo, da preveč zlahka jemljemo določene zadeve ali, da smo pretirano neobremenjeni. Zavedajmo se, da skrbi prikličejo le še več skrbi. Torej, sproščeno v nov dan!

Čeprav je pred nami teden sprememb, se ne bojmo nenadnih prelomnic, katere bi težje obvladovali. Nepričakovanega se ne bomo branili, niti ga ne bomo označevali kot nekaj negativnega že vnaprej. Na kratko: naj energija petega tedna pomaga opaziti kje smo ujeti v rutino ali dolgčas. Obveze so običajno ne-razburljive, a spomnimo se, da lahko še tako suhoparno opravilo še kako popestrimo.

Pred nami je teden sprememb energije znotraj komunikacije in medsebojnih odnosov. Torej, bolj svobodno se bomo izražali ter lažje sprejemali tudi tiste besede, ki bi nas sicer zmotile ali celo zabolele.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Močna nova čustva, katera ne boste zmogli zanikati. In zakaj bi jih pravzaprav? Opazujte se, prisluhnite občutkom in ne mislim. Naj energija strahu in racija prejšnjega tedna zvodeni.

Število življenjske poti 2
Ste mnenja, da drugi več vedo kot vi? Ste prepričani? Bi koga povprašali? No, poiščimo sedaj primer nečesa, o čemer res veliko veste. Ne izražajte nezaupanja lastnemu mnenju.

Število življenjske poti 3
Pred vami je teden, ko boste veliko bolj učinkoviti kot sicer. Zelo pomembno je, da ne izgubite smeri pred svojimi očmi. Sledite svojim ciljem in ne tujim željam. Kar pogumno!

Število življenjske poti 4
Imeli boste enkratno priložnost zares ozdraviti strah, občutek izgube in razočaranja iz preteklosti. Zato naj se vam ne mudi po opravkih – poslušajte svojo notranjost.  Poslušajte sebe.

Število življenjske poti 5
Teden, ki bi lahko spominjal na tsunami. Če se vam ne zgodi nič nenadnega, če vas ne pričaka presenečenje okoli vogala, potem me zanima: ste pozabili, da ste živi? Se izmikate?

Število življenjske poti 6
Obdobje poglabljanja odnosov in komunikacije – ampak, na drugačen način. Povejte, se imate radi? Se postavljate na enakovredno mesto, ali si le želite (navidez) mirnega odnosa?

Število življenjske poti 7
Dovolite si biti otrok. Naj se prebudita nagajivost in navihanost. Polepšajte si dan s kakšno norčijo. Nato pripravite presenečenje vam ljubi osebi. Kako se lahko bolj zabavate?

Število življenjske poti 8
Znova polagate temelje, a tokrat na novih teritorijih. Izhajajte iz občutka miru. Temelji, ki jih polagate v tem tednu, so trdni in stabilni. Naj bodo taki, ki vas osebno osrečujejo.

Število življenjske poti 9
Spremembe in nihanja, iz trenutka v trenutek. Dovolite si. Če vam kdo rekel, da ste tečni ali kaj podobnega, se zavedajte, da imamo prav vsi kdaj zelo vesele in kdaj bolj slabe dneve.

Z Ljubeznijo.
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: