Numerološka napoved 10.2. do 16.2.2020: Kaj pa, če ni res, kar verjamete?

Numerološka napoved 10.2. do 16.2.2020: Kaj pa, če ni res, kar verjamete?

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Lekcije 7. tedna: Resnica je le ena. Pravijo. Pa je res tako? Moja Resnica je lahko drugačna od Vaše. Vaša je drugačna od Resnice nekoga na drugem koncu sveta. Kaj Resnico ‘dela’ resnično? Je vsaka neresnica laž? Ko zadržimo za sebe, je to laž ali prikrivanje? Včasih težko presodimo kako najbolj prav ravnati. Kakšna so vaša načela? Kako pa VI ravnate?

Veliko se govori okoli laži. Pravijo tudi, da je lažje lagati sebi kot drugim. Morda pa sebe pravzaprav ne vidimo? Marsikdo je nesramen, pa se tega niti ne zaveda. Leto 2020 in drugi mesec v tem letu nam bosta postregla z mnogo ogledali, če jih bomo le pripravljeni opaziti in sprejeti. Veste kaj je še včasih težko sprejeti? Pohvalo!

Kaj pa vi? Znate sprejeti kompliment, ali se nemudoma izmikate, da to pa ni nič posebnega? Kako pa se soočate s kritiko? In seveda najpomembneje, kako se pa vi pogovarjate sami s seboj?

Sedmi teden leta nam bo pomagal spremeniti naše mnenje o nas samih ter naš notranji dialog. Miselni vzorci, ki so nekoč vladali našemu umu, so najverjetneje zastareli. Zdaj je izjemno ugoden čas, da preverite ali sploh vi še vedno enako razmišljate in ali pravzaprav verjamete v isto kot ste pred leti.

VPRAŠANJA V POMOČ
Česa se najbolj bojite?
Kako bi opisali svoje grde lastnosti?
Kako ste vsak dan lahko boljši človek?

UGODEN ČAS ZA
Osebnostno rast
Delavnico s področja duhovnosti
Odmik v naravo
Meditacijo

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Morda pa svoje cilje postavljate prenizko? Bi bilo možno, da včasih preveč poudarka polagate na določeno podrobnost, namesto, da bi gledali celoto?

Število življenjske poti 2
Čeprav ste le neradi v soju žarometov, pa se boste hočeš-nočeš tam znašli. Ta glavni boste. In kako se boste kot ‘ta glavni’ odločali? Izhajajte iz točke moči.

Število življenjske poti 3
Ko ni poti nazaj, gledamo samo še naprej. Prenehajte obujati preteklost. Zdaj ni čas za spomine, ampak za nove načrte in podvige. Pogumno v nove lovorike.

Število življenjske poti 4
Nekdo bi vam lahko pomagal in vas navdihnil. Prvi korak pa seveda od vas zahteva, da se odprete in zaupate. Včasih že to, da nas nekdo posluša, pomaga.

Število življenjske poti 5
Bodite navihani, radostni in igrivi! Ne vsega dojemati kot napad na vas ali kot na konec sveta. Teatralnosti ne potrebujete, kajne? Raje bodite igrivi in veseli.

Število življenjske poti 6
Prevzemite odgovornost za lastni doprinos k slabi volji. To pomeni, da izluščite nauk in ne krivite drugih. To ne pomeni, da se tudi drugi niso neprimerno obnašali.

Število življenjske poti 7
Spremembe tega tedna bi lahko bile zelo bežne. Največ verjetnosti je, da ne bodo trajne, zato se ne odločajte za nič dolgoročnega v tem času. Počakajte.

Število življenjske poti 8
Ljubezen bo na prvem mestu. Pa ste vi na prvem mestu, ko pridemo do Ljubezni? Pazite, da vas obveznosti ne bodo ovirale pri čustvenosti. Vzemite si čas.

Število življenjske poti 9
Resnica, obarvan s čustvi je lahko zelo zavajujoča. Dogodki tega tedna bodo določene zadeve zelo razjasnile, zato si drznite priznati tudi lastne napake.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem