Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved 10.8. – 16.8.2020: Ljubite sebe kot bi vas ljubil vaš največji oboževalec

foto pexels.com
Oglas

Lekcije 33. tedna: V ospredju bodo situacije, v katerih se bo pričakovalo, da vi sebe spoštujete in ljubite. Pojem “ljubezen do sebe’ vsak izmed nas seveda dojema drugače, a rdeča nit je: kaj je dobro za vas? Kaj prevaga? Je lažje plačevanje položnic vredno toksičnega odnosa, poniževanja, varanja z druge strani? Je hitra, slaba prehrana res vredna vašega zdravja (ker to je cena)? Vprašanj je veliko – postavljajte si jih ta teden, sicer vam jih bo postavilo življenje.Ljubezen ne boli. Ljubezen ne prizadene. Zaboli neprimeren odnos druge osebe ali pa naša lastna neizpolnjena pričakovanja in želje. S tem ni nič narobe. Pričakovanja niso ‘zlo’. Pričakovanja so še kako potrebna, saj pomagajo postaviti mejo in opozorijo kadar prejemamo manj kot si zaslužimo.Vsak odnos je igra dveh oseb. Brezpogojna ljubezen je super, je možna in je seveda cilj, a če bi brezpogojno ljubili serijskega morilca, bi končali umorjeni s polno ljubezni do drugega ter popolnoma nič za sebe. Vedno smo polovica odnosa in nekoga lahko seveda brezpogojno ljubimo, a to ne pomeni, da dopuščamo neprimerno vedenje. To, da nekoga ljubite, tej osebi ne daje pravice, da se do vas vede neprimerno.

Mogoče te zanima  Numerološka napoved 1. 8. 2021
Odnosi, predvsem med otroci in starše ter romantični so najbolj kompleksni, kljub temu, da se (v filmih) zdi, da so tako preprosti. Še noben starš ni 100% v vsakem trenutku storil tako kot bi bilo najbolj prav. Prav tako velja za vaše simpatije, prijatelje in tako naprej ter seveda, za vas same.Smo v času intenzivnih energij, ki se zaradi vpliva števila 2 v letnici 2020 osredotočajo ravno na medsebojne odnose. Nenazadnje se je tudi v samem času karantene jasno videlo kak odnos imamo do šibkejših in pomoči potrebnih, pa do sebe in svojih ljubih.V tem tednu se bodo izzivi letošnjega leta strnili.Kaj bi zdrava Ljubezen storila? Kaj boste storili vi? Kaj počnete?VPRAŠANJA V POMOČ Se odločate dobro zase, ali dobro v trenutku? Odlašate ali ste proaktivni? Kdo je bolj vreden vaše ljubezni kot vi?UGODEN ČAS ZA Romantično presenečenje Novo simpatijo Izbruh čustev (upajmo, da gre za strast)Numerološka napoved 10.8. – 16.8.2020: Ljubite sebe kot bi vas ljubil vaš največji oboževalec 1Število življenjske poti 1 Zdelo se bo, da bolj racionalno ali hladno dojemate najbolj pereče situacije. Le vprašanje časa (dva tedna) je kdaj temu ne bo več tako.Število življenjske poti 2 Zdaj bodite odločni in samozavestni, ali pa vsaj tako delujte (tudi, če se vam roke tresejo zraven): delujte kljub strahu. Zaupajte vase.Število življenjske poti 3 Ne bojte se drugačnega ‘konca’ kot ste si ga nadejali. Včasih je darilo, da nečesa ne dobimo, kot si (sprva) želimo. Več počivajte.Število življenjske poti 4 Obdajala vas bo dinamična energija, katere namen je vaš novi pričetek, zato v tem tednu nikakor ne pogrevajte stare juhice.Število življenjske poti 5 Težko ste kaj dolgo pri miru, ampak, če se ne umirite, spregledate drugo plat zgodbe in pa tiste osebe, ki vas imajo pristno rade.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 21. 7. 2021
Število življenjske poti 6 Lahko bi se na frišno zaljubili ali navdušili nad neko idejo. Dopustite vsaj tri tedne – če bo še vedno tako sila privlačno, delujte. Nič ne bo ušlo.Število življenjske poti 7 Ne poslušajte dvom in strah. V teh dneh bi se lahko zgodilo, da bi se zaradi preteklih izkušenj nekoliko zaprli vase. V resnici ni potrebe.Število življenjske poti 8 Obetajo se dnevi strasti in sprememb. Tveganje in prepovedano bo tako zelo privlačno. Vi pa tudi. Preudarno izbirajte. Možna so nihanja.Število življenjske poti 9 Predvideti je, da se bodo vaša čustva okrepila. Morda boste sami sebi priznali tisto, v kar se ravno nasprotno prepričujete. Varni ste.NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem