Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Numerološka napoved 11. 3. 2021

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Intuicija je vedno na naši strani. A kaj, ko mi sami včasih nismo, kajne?Kolikokrat ste v sebi čutili (ali si želeli), da bi se drugače odločili in se je kasneje izkazalo za pravilno? Kolikokrat ste sebe zatajili?V resnici imamo vsi dobro razvito intuicijo, kateri pa ne prisluhnemo vedno. Intuicija je kot ‘Wikipedija’. Je pretok informacij.Kaj je najbolj pomembno za vas v tem trenutku?Hm, kaj je bila prva misel ob tem vprašanju, kaj vas je prešinilo? Morda pa tokrat ne spreglejte sporočila, ki danes prinaša na nek način svež vetrič.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem