Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved 12. – 18. 4. 2021: Ljubezen do sebe ni zavrnitev drugih

foto pixabay.com
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Lekcije 15. tedna:

Ljubezen do sebe ne pomeni zavračanje drugih. Življenje ni vedno črno belo. ‘Da’, ki ga namenite sebi, ni nujno ‘ne’ drugim. Včasih se zdi, da smo v borbi z okolico. Ta teden skušajte opustiti morebitne podobne občutke.

Narava stremi k harmoniji. Želi si uravnovešanja. Potrebujemo oba ekstrema, da bi našli sebe v sferi možnosti, zato je pomembno pokukati preko svojih navad in ustaljenega načina delovanja. Pomembno je reči ‘ne’ in pomembno je znati reči tudi ‘da, hvala’.

Dogodki tedna nas bodo opominjali na pomembnost ljubezni do sebe. Bodite strpni najprej do sebe in lažje boste strpni do drugih. Predvidevati je, da bo ta teden morda celo težje biti nežni do sebe kot sicer. Morda bi se lahko oglasili očitki, da niste dovolj dobri ali celo sebični, ukazovalni in objestni.

Pravzaprav pa vas želi življenje spodbuditi k odgovoru na vprašanje: kaj pa vi mislite … o sebi?

To je eno najbolj pomembnih vprašanj pravzaprav. Bolj pomembno je kaj mislite o sebi kot o čemerkoli drugem na temu svetu.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj pravzaprav torej mislite osebi?
  • Ste dobra oseba?
  • Kako bi lahko bili boljši človek?
  • Kaj bi na sebi spremenili?

UGODEN ČAS ZA:

  • Ljubeče izbire
  • Premagovanje lastnih kritik
  • Opolnomočenje sebe
Numerološka napoved 12. – 18. 4. 2021: Ljubezen do sebe ni zavrnitev drugih 1

Število življenjske poti 1

Lahko bi bili deležni nepričakovanih informacij, ki bodo zelo spremenile vaš pogled na vam pomembno zadevo. Dajte si potreben čas in odmik. Ne odločajte se zdaj.

Število življenjske poti 2

Ne bojte se postaviti za sebe. Naj vas ne plaši odziv okolice. Nič, kar je res vašega, ne morete izgubiti. Ne dobrega, ne slabega. Le sebe v strahu pred izgubo.

Število življenjske poti 3

Zdravljenje česarkoli se prične s prepoznavanjem tistega, kar zdravljenje potrebuje. Kaj potrebuje vaš notranji otrok? Kaj potrebujejo ranjeni deli vas? Ste vi ‘tam’ zase?

Število življenjske poti 4

Novo ni nevarno. Nenavadno ni nevarno. Drznite si biti pustolovski kot pionir in zapustiti varno okolje poznanega in navajenega. Zdaj je čas za bolj direkten pristop.

Število življenjske poti 5

Vedno znova se soočamo z drugo platjo zgodbe in izzivi prilagajanja, oziroma pričakovanj okolice, da se bomo podredili. Ta teden premislite preden odgovorite.

Število življenjske poti 6

Domišljija je lahko naša najboljša prijateljica ali pa sovražnica. Izbira je v resnici vaša. Boste iskali rešitev ali težavo? Izvrsten čas, da se odločite česa si želite.

Število življenjske poti 7

Sprememba je lahko začasna ali trajna. Kdaj ste se le za nekaj časa spremenili? Dogodki tedna vas bodo spodbujali k drugačnim izbiram, ki ne bodo trajne.

Število življenjske poti 8

Pravimo, da smo vsi del celote, vsi smo delček sveta. Ste kdaj razmišljali o tem kakšen delček ste za drug konec sveta? Tudi tam imate svoj vpliv potemtakem.

Število življenjske poti 9

Ljubezen do sebe včasih zahteva tudi podroben pogled vase, ki nam pomaga razumeti kako biti bolj iskreni. To ni vedno lahko. Kar pogumno se zazrite vase in se objemite.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Energijsko telo in večni Jaz

Energijsko telo in večni Jaz

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem