Numerološka napoved 12.3.2020

Numerološka napoved 12.3.2020

Vsak nov dan je nepopisan list. Kaj storite zjutraj, ko se zbudite? Je vaš prva misel v stilu ”O moj bog, a že je treba vstati?” ali skočite iz postelje kot otrok, ki se veseli praznovanja rojstnega dneva?

Vsak dan je praznovanje rojstnega dneva, saj… rojstvo simbolizira Življenje, mi pa smo vendarle živi. Naj fraza ”vsak dan ima 24 ur priložnosti za uspeh” ne bo le fraza.

Moj predlog: ko se zbudite, se v mislih objemite in sami sebi dobro jutro zaželite. Če poleg vas spi še nekdo, jih poljubite četudi še vedno spijo. Poiščite vsaj eno reč katere se veselite dani dan – in, če ste na tleh, pričnite z nečim preprostim: bodite hvaležni, da ni vojne, da imate dom in… da ste živi.

Užijte vsak dan posebej na polno!

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem