Numerološka napoved 13. – 19.7.2020: Tisti dnevi meseca razkrivajo drugo plat zgodbe

Numerološka napoved 13. – 19.7.2020: Tisti dnevi meseca razkrivajo drugo plat zgodbe

Lekcije 29. tedna:
Močna energija števila 2 bo celotno leto postavljala na glavo že obstoječe, tudi naša prepričanja, doživljanja, mnenja in čustva. Prehitimo jo. 😉 Poglejte ne le drugo temveč tudi nasprotno, obratno plat zgodbe. Nasprotja se privlačijo saj si nosijo učenje.

Si niste podobni? Bi dejali, da ste se vi, okoliščine ali življenje nenavadno spremenili v zadnje pol leta? Vse to je učinek kombinacije 2020, niti slučajno pa še nismo prispeli do vrhunca.

Energija tedna bo spodbujala ne le drugačnost, temveč nasprotje. V čem ste postali svoje nasprotje in zakaj? Kaj bi vam ravno obratno ravnanje od tega, kar sicer počnete in kakor se odzivate prineslo?

Včasih menimo, da bi nam to prineslo ravno obraten rezultat, pa to ni vedno res. Določene izkušnje so nam resnično namenjene in jih potrebujemo, v takšni ali drugačni obliki. Življenje je učenje.

Tisti dnevi meseca so dnevi, ki vsebujejo karmična števila in ta teden pričnemo in zaključimo s karmičnim datum, vmes pa se nanizajo še vsi ostali (13., 14., 16. in 19. 7.). Tokrat bo 16. 7. še posebno močan, saj simbolizira ravno zapis karmičnega dolga 16/7.

Krepite svojo suverenost, zaupanje v sebe in v življenje, to pa seveda ni možno, če pred nami ni izzivov, ki bi nam postregli z možnostjo večje samostojnosti, odločnosti in suverenosti. Ne zanašajte se na druge v tem času! Ustvarite si svoje mnenje.

Vprašanje tedna: Kaj pa, če je ravno obratno?!

VPRAŠANJA V POMOČ
Kdo ste?
Kaj pa, če je ravno obratno?
Katera situacija potrebuje ravno obraten pristop?

UGODEN ČAS ZA
Razumevanje nepojmljivega
Pogovor z drugačnimi od sebe
Povezovanje navidez nepovezljivega

Numerološka napoved 13. – 19.7.2020: Tisti dnevi meseca razkrivajo drugo plat zgodbe 7

Število življenjske poti 1
Domišljija bi vam lahko še kako ponagajala. Ni vse res, kar boste v tem času izvedeli in še manj tisto, kakor si boste interpretirali.

Število življenjske poti 2
Strah ima vedno velike oči, običajno pa ga znotraj nič ni. Katere zgodbe, tudi strah pred izgubo ali neuspehom vas ne plašijo več?

Število življenjske poti 3
Sprememba je edina stalnica v življenju, zato se ji ne upiraje kadar prihaja od zunaj. Še vedno imate možnost izbire.

Število življenjske poti 4
Čustva in bujna domišljija lahko zmedejo še najbolj čustveno stabilno osebo. Ne zahtevajte od sebe 100% razsodnosti te dni.

Število življenjske poti 5
Čaka vas neke vrste streznitev. Kje in kako sami ustvarjate dramo ali pa sprovocirate nezaželeno? Sabotiranje sebe je ozdravljivo.

Število življenjske poti 6
Novo najdeni pogum bi lahko splahnel ali pa se razdivjal. Počakajte in ne sprejemajte nobenih življenjsko pomembnih odločitev te dni.

Število življenjske poti 7
Preobrazba prinaša nekaj novega. Ne upirajte se nepoznanemu ali nasprotnemu, kar ste. Tako boste izgubili dragoceno priložnost.

Število življenjske poti 8
Čas je za novi jaz, ki ni podoben staremu. Prisluhnite klicu. Storite nekaj drugačnega, pogumnega, novega – bolj vam podobnega.

Število življenjske poti 9
Vsi si kdaj lažemo, da si ni treba priznati lastne napake. Temu je odklenkalo. Če si boste zatiskali oči, bo le še slabše. Oprostite si.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem