Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Numerološka napoved 14.10.2020

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS
Število 14 povezujemo s skušnjavami, s težavami v predaji in vztrajanju.Vsi smo kdaj uporniki brez razloga, vsi se kdaj raje pretvarjamo, da nismo nič krivi, vsi jo sem ter tja ucvremo po poti izgovorov in bega, namesto, da bi zagrizli v kislo jabolko.Numerološka napoved 14.10.2020 1Včasih to nima težjih posledic – in jo odnesemo (pomežik)Danes ugriznite v tisto jabolko, ki je tako kislo, da ste mnenja, da je skisano zelje. Energija vam bo pomagala razrešiti nekaj, kar se že dalj časa pripravlja na izbruh, če boste sami storili prvi korak.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem