Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

foto pexels.com
Oglas

Lekcije tedna: Občutek varnosti nam nihče ne more podariti. Dogodki zadnjih let to vse bolj dokazujejo. Le mi sami se lahko odzivamo na način, da sebe pomirimo in zaupamo, da bomo zmogli. Seveda nam za to Življenje vedno znova v zadnjih letih pred noge polaga izzive, za katere se zdi, da dokazujejo obratno.

Bi dejali, da znate v vsaki situaciji sebi podariti občutek varnosti, na način kot bi potolažili majhnega otroka? Pravzaprav smo mi tisti, ki v sebi nosimo ve: tako dvome kot zaupanje, tako notranjega otroka kot notranje starše, tako sebe kot pričakovanja drugih in le mi sami izbiramo iz kakšnega testa so.

V tem tednu bi lahko močno spremenili pogled na lastne sposobnosti in vrline. Lahko bi zelo predrugačili lastne prioritete. Naj vas ne skrbi kaj se bo zgodilo jutri. Pred nami je še mnogo sprememb. Hranjene skrbi vam bo prineslo le še več skrbi.

Hranite pozitivno energijo, zaupanje v sebe in svet, čeprav je to včasih težko. Le mi smo tisti, ki izbiramo kakšen človek smo in bomo, zato sedaj (in v vsakem trenutku) polagajmo močne in zdrave temelje sebi.

Kaj pa so močni in zdravi temelji sebe?

Dovolite provokativno vprašanje: je v času, ko nam je povečini bolj pomemben izgled kot zdravje res presenetljivo, da smo prejeli zaušnico? Marsikdo trenira in pazi na prehrano, da bi izgledal lepo v kopalkah, namesto, da bi bil razlog zdravje. Marsikdo se drži strogih in nezdravih diet iz istega razloga. Marsikdo brez pomisleka kupi kreme, prehranska dopolnila za mlajšo kožo, a se prav malo obremenjuje za ‘mlajše’ počutje jeter, ledvic itd., saj razumete bistvo, kajne?

Življenje in narava vedno stremita k harmoniji. Morda nas pa pravzaprav želita spodbosti k bolj zdravi, resnično zdravi, perspektivi?

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Se počutite varni?
  • Zaupate v lastne sposobnosti?
  • Ste mož besede?

UGODEN ČAS ZA

  • Več spodbude sebi
  • Okrepitev samopodobe
  • Nove prioritete
Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste 1

Število življenjske poti 1

Opazujte svoj um. V vaših nezavednih odzivih se skriva ena prav posebna misel, ki bo v tem času postala močnejša. Je pozitivna ali negativna?

Število življenjske poti 2

Odločneje se postavite za svoje želje in potrebe. Zdaj ni čas za omahovanje in za vedno le druge. Uravnovešajte sebe in svojo okolico. Korajžno.

Število življenjske poti 3

Lahko bi se odvilo zdravljenje razočaranja iz otroštva. Bodite nežni do sebe in čuječi. Kaj vam telo sporoča? Česa si želi? Česa si želite vi?

Število življenjske poti 4

Na nov, bolj napreden način se lotevajte obveznosti. Kako bi si lahko vsakodnevne naloge olajšali in si tako odvzeli vsaj nekaj stresa?

Število življenjske poti 5

Včasih pomoč, podporo in ljubezen prejmemo od ljudi, za katere tega ne bi pričakovali in ne tistih, od katerih bi si želeli. Sprejmite nekaj dobrega.

Število življenjske poti 6

Pred vami je nekoliko bolj razigran teden, v katerem si izpolnite eno posebno željo. Tako boste odprli vrata še več veselju. Uživajte v sebi.

Število življenjske poti 7

Obeta se temeljit pregled lastnih prepričanj in vrednot, pa tudi zdravih navad. Strahovi, ki bi se lahko oglasili, sodijo v preteklost. Ne skrbite.

Število življenjske poti 8

Več dinamike bo v vsakdanjih opravilih, možne so bolj eksotične situacije. Lotevajte se zadanega s strastjo in spontano energijo. Pojdite na izlet

Število življenjske poti 9

Prava Ljubezen do sebe ni popustljiva, zato tudi življenje ni. Morda pa ste bili vi tisti, ki je bil ves čas prezahteven? Lep teden vas čaka, če se imate radi.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem