Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Numerološka napoved 15.10.2020

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS
Spremembe so del življenja. Prilagajanje je del življenja.Podrejanje in odrekanje lastne identitete pa naj ne bosta del vašega življenja.Prvi korak pa je na vas. Se dovolj dobro poznate? Imate postavljene meje? Se postavite za sebe? Ker smo v letu nasprotij, pa seveda velja tudi obratno: ste morda vi tisti, ki menite, da imate vedno prav in, da se mora okolica prilagoditi?Numerološka napoved 15.10.2020 1Vsi smo odtenek sive, zato se bomo seveda prepoznali v obeh situacijah.Danes bodite unikat in spoštujte unikate okoli sebe.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem