Numerološka napoved 15.2. do 21.2.2016

foto:thecrystalgateway.org

Resnica bo udarila prvič!

Lekcije 7. tedna:
Kaj je res in kaj ni sta lahko dve zelo relativni stvari, a kaj ko včasih spregledamo tista najbolj glasna dejstva. Dovolimo si dovolj časa, da sami presodimo kaj mislimo o določeni stvari. Vzemimo si čas in potreben mir za razmislek. Ne morete globoko razmišljati, ko čakate v vrsti pred blagajno ali rdečim semaforjem. Vzemite si čas!

Februar je bolj umirjen, zato se lahko bolj poglobljeno lotevamo perečih tem. Teden pred nami nam bo dal veliko miselne hrane, če jo bomo le opazili.

Resnično nam polagam na srce, da si vzamemo čas in potreben mir, da razmislimo, analiziramo, se spomnimo kaj se je res zgodilo, kako smo se počutili, kam si želimo ter kaj sploh pravzaprav počnemo v življenju. Mnogokrat se ujamemo v krog besed, ki jih govorimo ter dejanj, ki jih počnemo – a se ne skladajo z izgovorjenimi besedami.

Mnogokrat mislimo, da nekaj počnemo, pa pravzaprav temu ni tako.

Ne ozirajmo se po drugih, kaj govorijo in kaj počnejo. Ukvarjajmo se s seboj.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Več odločnosti ter želje po premiku naprej bo prisotne. Kako se lahko izognete nepotrebnim opravkom ter izgubi časa, energije in truda? Čas je za prečiščevanje spiska svojih obveznosti ter tudi oseb, ki vam pijejo energijo.

Število življenjske poti 2
Je čas, da zaključite določen odnos ali navado? Je, kajne? V tem tednu bo to lažje. Bodite iskreni do sebe in si priznajte iz katerega odnosa si želite ven, koga si v resnici ne želite v svoji bližini ter katere navade niso za vas dobre.

Število življenjske poti 3
Ko zapremo vrata Preteklosti, lažje dihamo. Če stojimo na prepihu, smo seveda zmedeni in bi z eno nogo želeli nazaj, z eno naprej. Medtem pa nas v naši notranjosti trga na koščke. Odločite se. Naredite ta korak, naprej ali nazaj.

Število življenjske poti 4
S kom bi se lahko povezali, da bi vam pomagali? Naj gre za osebnostno rast ali življenjsko učenje ali pa morda posel… ste v obdobju, ko vam bo ponujena roka v oporo, zato je ne spreglejte. Sprejmite ponudbo.

Število življenjske poti 5
Domiselnost premaga vse ovire, ker išče pot toliko časa, da jo najde. Preko katerih ovir nikakor ne uspete skočiti? Morda pa ni potrebno skakati? Kako bi jih lahko obšli ali pa morda, samo morda, so še kako potrebne?

Število življenjske poti 6
Strah ima velike oči, noter je pa votel. Kadar ne zaupamo v sebe, ne moremo zaupati v druge. Ker ste mehkega srca, vedno zaupate drugim predolgo časa. Kaj bi bil dovolj velik dokaz, da bi končno verjeli sebi in tujim lažem?

Število življenjske poti 7
Občutek negotovosti opozarja, da so se odprla vrata novih možnosti. Sprememba lahko prinese val svežine, ki ga še kako potrebujete. Dovolite osebam, ki so vam zelo drugačne, da podelijo svojo izkušnjo z vami.

Število življenjske poti 8
Srček si bo želel občutka topline ter varnosti. Opazujte sebe znotraj odnosov, ki vas gradijo. Preudarite svoje prioritete in opazujte ali se jim resnično posvečate na konstruktiven način? Čas je, da ste aktivni.

Število življenjske poti 9
Razum bo na trenutke ponagajal, zato se lahko zgodi, da ne boste ravno najbolj poravnani v svoji energiji. Nič hudega, naj vam ravno to nihanje ponudi vpogled v različna obzorja in drugačne svetove.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo napisala
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: