Numerološka napoved 15.6. – 21.6.2020: Resnica bo udarila

Numerološka napoved 15.6. – 21.6.2020: Resnica bo udarila

Lekcije 25. tedna: Resnice si včasih ne želimo videti, zato je ne vidimo. Zatiskamo si oči, gluhi smo za dobronamerna opozorila prijateljev, slepi za znake Vesolja. V tem času bomo zelo težko spregledali očitno; ugledali bomo nekaj, česar nismo želeli sprejeti. Na lep ali pa manj lep način, izbira je vedno naša.

Resnica ni vedno le ena sama, zato tudi pojme kot so korektnost, integriteta in spoštovanje težno opredelimo. Vsaka zgodba ima vsaj dve plati. V tem tednu se bo razkrivala ta temna.

Temna plat zgodbe ni nujno slaba – je zgolj zakrita. Morda boste končno razumeli na kakšen način sami sebe sabotirate ter tako dobili uvid kako spremeniti način delovanja.

Namreč: vedno se sami odločamo kako delujemo. Lahko pogojujemo svoje odzive s slabimi izkušnjami, otroštvom, strahom itd, a dejstvo je, da smo le sami odgovorni za vsako izbiro.

Izbiro lahko spremenimo. Izbira je le misel, zamisel. Spomin je misel. Strah je misel. Premislite si!

V tem času bi se lahko počutili ujeti v začaran krog. Če vas to jezi, pomeni, da ste ga že zdavnaj prerasli. Opustite besede, ki hranijo pomanjkanje, skrbi in nezaupanje.

Zmorete?
A seveda!

Numerološka napoved 15.6. – 21.6.2020: Resnica bo udarila 7
OGLAS

VPRAŠANJA V POMOČ
Napišite eno zadevo, za katero verjamete, da je ne zmorete?
Zakaj tako menite?
S katerimi argumenti bi sebe prepričali, da temu ni tako?

UGODEN ČAS ZA
Nova prepričanja
Pravičen izid spora
Prilagajanje nastali situaciji
Osvoboditvi omejitev

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Končno se bo (znova) prebudila vaša podjetna žilica. Postavite svoj urnik na novo. Preuredite prioritete in količino časa, ki jim namenjate. Dodajte cilje.

Število življenjske poti 2
Zadnji tedni so vas pripravljali na korak naprej, na val sveže in nove energije, ki bi vas zlahka zajel ta teden. Ohranite trezno glavo in lastno presojo.

Število življenjske poti 3
Polni idej, polni energije, polni zanosa boste. Ne prenaglite se in ne obupajte, če se stvari ne bodo odvijale dovolj hitro. Brezvoljni? Obudite eno svojo strast.

Število življenjske poti 4
Nekdo bi vam lahko pomagal, a seveda bi se lahko v vas pojavil dvom. Kaj, če ima ta oseba nekaj slabega za bregom? Morda pa ni iskrena? Preverite.

Število življenjske poti 5
Ustvarjajte lepo, ne grdo. Uresničite zaželeno, ne neprimerno. Vsak je svoje sreče kovač pravijo. Kaj vedno znova ustvarjate, kar ni dobro za vas?

Število življenjske poti 6
Končno se bodo energije nekoliko umirile in ne bodo tako zahtevne. Tako kot pomirimo otroka, pa tokrat umirite sebe, če bi se pojavil strah.

Število življenjske poti 7
Lahko bi nihali med dvema izbirama, v razpoloženju, v mnenju – v vsem. Vsak nihaj prinaša nauk in drugačen pogled na svet, na vas, na okolico.

Število življenjske poti 8
Ljubezen, čustva, romantika, poletje, sonce, usvarjanje…. Pozitiven teden se vam obeta, če boste ljubeči do sebe. Če boste mačehovski, pa ne.

Število življenjske poti 9
Vklopil se bo razum na nekoliko nenavaden način. Samokritičnost je dobrodošla kadar je korak na osebnostni rasti. Kdaj in kaj pa ste storil slabše kot bi lahko?

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem