Numerološka napoved 16.11. do 22.11.2015

foto:pixabay.com

Naj bodo tvoja dejanja preprosto: Mojstrstvo Tebe.

Lekcije 47. tedna:

Zgodi se, da določena nova znanja v nas povzročijo le začasno spremembo. Kratek čas smo bolj odločni, imamo več samozaupanja in boljšo samopodobo. Kako bi to lahko bilo bolj trajno? Kako ponotranjiti to zavedanje višjih vibracij?

Vztrajnost je ključnega pomena. Vsak miselni vzorec, ki ga imamo, je bil oblikovan z vztrajnim ponavljanjem le-tega. Torej, ko se odločimo ta vzorec spremeniti, se moramo zavedati, da brez samodiscipline in vztrajnosti ne bo šlo. Torej, odločimo se zelo natančno kaj želimo spremeniti, katero vibracijo, način razmišljanja in delovanja in v kaj. Če ne vemo kam gremo, ne bomo nikoli tja prišli; kar sicer samo po sebi niti ni problematično. Pobrali bomo vse smeri ob cesti, misleč, da so zaklad na koncu mavrice.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Je možno, da si določene (neprijetne) izzide le domišljate, da bi bil taki? Morda pa ni tako hudo? Morda pa si niste vzeli dovolj časa (ne, to se vam ne more zgoditi), da bi se poglobili v vse podrobnosti?

Število življenjske poti 2
Vložiti bo potrebno nekaj več truda, da bi presegli misli in način razmišljanja, tudi reagiranja, ki ste ga povzeli od drugih. Poiščite sebe in nato delujte kot se VI počutite in ne po pričakovanjih okolice.

Število življenjske poti 3
Spremenite način razmišljanja, delovanja, doživljanja, prebujanja, tuširanja, kuhanja kave… Ste v času, ko je zelo pomembno, da izkusite čim več različnih energij in poskušate veliko novega. Opazujte se.

Število življenjske poti 4
Naj vas vodi notranji občutek. Če je konec, žalujte in spustite. Če je začetek, delujte. Če ste zmedeni, se usedite v tišini, miru in se poslušajte. Sprašujte se globoka in morda celo provokativna vprašanja. Opazujte reakcijo in občutek.

Število življenjske poti 5
Pomagajte si z racionalizacijo za in proti. Pišite pluse in minuse in obenem spoznavajte lastne prioritete in vrednote. Niste podobni večini ljudi, niste najbolj dolgočasna oseba na tem svetu. Spoznavajte sebe.

Število življenjske poti 6
Odločnost, ki se bo zbudila znotraj vas, hvaležno sprejmite. Ustvarjali ste jo leta dolgo. Zdaj je res skrajni čas, da ste močni, mogočni in lepi v vsem, kar počnete. Govorim o notranji in zunanji lepoti. Lepi ste. Sijte.

Število življenjske poti 7
Morda se bodo prebujali občutki, katerih ne boste razumeli ali znali osmisliti. Njihov namen ni učenje, ni analiziranje, zato tega ne počnite. Doživite jih. Dovolite jim na plano in preprosto: občutite, In nato bo sporočilo prišlo.

Število življenjske poti 8
Pa smo tu: pred novimi vrati! V kaj jih boste odprli? Tako je, ne sprašujem česa si želite, kaj nosijo itd. – kam boste vi odprli vrata? Skozi kakšen portal boste VI izbrali, da boste zakorakali? Kdo in kaj vas tam že pričakuje?

Število življenjske poti 9
Idealen čas za krepitev odnosov, za bolj pretočno in nežno komunikacijo. Posvetite se osebam, katerih že dalj časa niste videli in jih objemite. Posvetite se tudi tistim področjem vašega življenja, katere ste v zadnjem času zanemarili.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: