Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved 16.11. do 22.11.2020: Če bi bili vi vaša mama / oče …

foto pixabay.com
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Lekcije 47. tedna: Kolikokrat se izgovarjamo na težko otroštvo, nerazumevajoče starše in podobno? Vsi poznamo vsaj eno osebo, ki se dobesedno skriva za svojimi starši. Se morda kdaj tudi sami? Se zalotite pri tovrstni misli?

Naši starši so bili naši prvi učitelji. Pride pa točka, ko niso več odgovorni za vse, kar mi menimo, da so storili narobe pri svoji vzgoji. Danes niste več nemočen otrok, zato je lekcija tega tedna s tem povezana. Čas je, da odrastemo in se ”ločimo” od staršev.

Pravimo, da so otroci nemočni. Bi dejali, da se triletnik počuti nemočnega? Kar prikličite si v misli otroka v vrsti pri blagajni, ki si je zapičil v glavo, da bo čokolado. Kaj vse ne bo poskusil, da bi starše prepričal naj mu jo kupijo – nobene nemoči običajno ne zasledimo.

Ko odrastemo imamo še vedno to sposobnost. Iskanje poti, kjer se zdi, da je ni, je lahko tako razburljivo.

Ko odrastemo pa načeloma velja, da znamo biti sami svoj starš, torej smo samodisciplinirani. Zatorej, pri blagajni posežemo ali pa ne po čokoladici in drugih skušnjavah v življenju.

Energija tedna nadaljuje rdečo nit števila 6 iz prejšnjega, zato nas spodbuja, da smo sami sebi najbolj primeren starš, kar bi bili lahko. Postavite mejo tudi sebi, sprejmite zdrave odločitve za um, telo in predvsem čustva. Ko točno vemo česa si želimo, kakšen človek smo in za čem stremimo kot oseba ter kje so naše meje, kaj smo in česa nismo pripravljeni storiti za svoj cilj in seveda, kaj je in kaj ni dobro za nas, smo neustavljivi. In to je čar števila 47.

Zato: če bi vi bili vaša mama/oče, bi… ?

VPRAŠANJA V POMOČ:

Kakšna oseba si želite biti?
V kolikšni meri ste takšna oseba?
Kaj je največja ovira pri doseganju tega cilja?
Kdo vam lahko pomaga?

UGODEN ČAS ZA:

  • Da bi začutili svojo podzavest
  • Učenje in izpopolnjevanje
  • Meditacijo, čas zase

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1

Ne racionalizirajte. Razum prav nič ne pomaga, ko govorimo o čustvih, in le zakaj bi? Čutiti se ne učimo in ne izpopolnjujemo, saj ne bo izpita. Občutite. Sprejmite sebe.

Število življenjske poti 2

Se še spomnite, ko ste svojim staršem prvi nasprotovali? Kaj se je zgodilo? V tem tednu bo vsaj ena situacija, v kateri se pričakuje, da boste stali za svojim mnenjem.

Število življenjske poti 3

Ne bojte se reči ‘ne’. Se bojite, da bi se nekaj končalo, če boste rekli ne? Morda se bo, morda ne, a to ni konec sveta. Pričelo se bo nekaj novega in boljšega. Sprememba.

Število življenjske poti 4

Niste največji ljubitelj nenadnih sprememb a tokrat bi se lahko zgodilo, da bo z neba padlo nekaj, česar ste si želeli kot otrok, zato bodite maksimalno odprti sprejemanju.

Število življenjske poti 5

Povezovanje vam včasih ne gre najbolje od rok, saj hitro dobite občutek, da vam nekdo/nekaj želi kratiti svobodo. Kaj pa, če tokrat vi storite prvi korak in krojite pravila?

Število življenjske poti 6

Ta teden bi se morali dobro počutiti, predvsem čustveno. Če se pojavi dvom, bodite ljubeči do sebe, kot bi bila najboljša mama na svetu. Povejte si nekaj lepega.

Število življenjske poti 7

Dobra mama zna vzdrževati red in vi ste, roko na srce, včasih celo preveč redoljubni. Kako bi se lahko nekoliko sprostili in ne bi bili tako strogi do sebe? Bi to šlo, mislite?

Število življenjske poti 8

Od staršev pričakujemo, da vam svetujejo varno pot in ne tvegane, a za vas ta teden velja ravno obratno: pokukajte ven iz območja ugodja! Naj življenje ne mine brez vas.

Število življenjske poti 9

Odpovejte vse, kar vam krati energijo in niža vašo vibracijo. Pazite na svojo prehrano in sledite svojemu notranjemu vodstvu. Prisluhnite strahu, ki bo spregovoril glasneje.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost

Življenjska prepletenost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem