Numerološka napoved 16.3. - 22.3.2020: Razmejujemo sebe in okolico

Numerološka napoved 16.3. – 22.3.2020: Razmejujemo sebe in okolico

Numerološka napoved 16.3. - 22.3.2020: Razmejujemo sebe in okolico 7Numerološka napoved 16.3. - 22.3.2020: Razmejujemo sebe in okolico 8Numerološka napoved 16.3. - 22.3.2020: Razmejujemo sebe in okolico 8

Lekcije 12. tedna: Odnosi bodo celo leto v ospredju, marca najbolj tisti odnosi, v katerih se počutimo nemočni. Kot otrok smo zaradi okoliščin težko resnično vplivali na tisto, česar nismo želeli. Tako smo se naučili sprejeti ‘ne’. Problem pa je kadar se ta ‘ne’ ne potrudimo preseči. Vse v življenju ima svoje meje – tudi VI.

Vse v življenju ima svoje meje. S tem ni nič narobe. V enem trenutku lahko počnete le omejeno število reči, imate na sebi omejeno število oblačil, vozite le eno prevozno sredstvo… Tudi vi sami imate mejo. Nekje se končate in se prične okolica.

Meje z našimi najbližjimi bodo testirane ta teden. Dvanajsti teden bo postavil pred nas vsaj na enem področju življenja popolnoma drugačno sliko. Morda boste opazili, da ste se spremenili ali pa se boste morda odzivali drugače.

Nič ni večno; ne dobro in ne slabo. A zato ne pričakujte ravno obratnega od tega, kar se dogaja. Ne črnite lepih trenutkov, češ ”saj to ni nič kaj posebnega”. Ne izničujte komplimentov in na noben način ne zmanjšujte sebe. Razlika je med zavedanjem sebe in biti ”polni sami sebe”.

V tem času se od vas pričakuje, da verjamete v sebe in svoje sposobnosti, da bi okolica podobno verjela v vas.

VPRAŠANJA V POMOČ
Kje in kdaj in zakaj se počutite nemočni?
Kako bi lahko spremenili svoj pogled na to?
Kdo bi si želeli biti čez en teden?

UGODEN ČAS ZA
Izražanje mnenja, ki ni enako večinskemu
Postaviti se za sebe
Ustvarjalen projekt

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Strah je dobrodošel opomnik, da nismo vsemogočni. Naj vas blagodejno opomni, da se upočasnite – a naj vas ne ohromi.

Število življenjske poti 2
Opazujte ali vas svoboda privlači ali se nemara počutite ogroženi, ko nekdo poudari, da potrebuje svobodo? Varni ste dragi moji.

Število življenjske poti 3
Ta in naslednji teden bi lahko bili deležni zanimivih idej, katerim nujno prisluhnite. Oblikujte konkretne korake njihovega izvajanja.

Število življenjske poti 4
Ne otepajte se nenavadnih idej, temveč jih raje s svojim največjim talentom (raciom) prilagodite realnim možnostim.

Število življenjske poti 5
Porajale se bodo zamisli kako spremeniti delovno okolje, da bi ga popestrili. In ravno tam bo nekomu potrebno postaviti mejo.

Število življenjske poti 6
Preteklost je minila, zato se ne odzovite, ko bo na vaša vrata pozvonila. To je meja, ki jo vi postavljate v tem tednu.

Število življenjske poti 7
Pred vami je nova pot. Kaj boste zavezali v malho in vzeli s seboj? Česa novega se boste lotili? Tokrat ne pogrevajte stare župce.

Število življenjske poti 8
Potrebno bo postaviti mejo na zanimiv ali pa vsaj vam nenavaden način znotraj vseh vaših odnosov – tokrat tudi sami sebi.

Število življenjske poti 9
Notranji otrok ima včasih potrebo po trmarjenju. Tokrat si priznajte svoje šibkosti, da bi se lahko naučili ravnati bolje vnaprej.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem