Išči
Generic filters

Numerološka napoved 16.9.2018

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Tudi število povezujemo s karmo, a danes prinaša seštevek datuma priložnost za zdravljenje.Kaj ni vsak dan pravzaprav nov začetek in priložnost za zdravljenje?Pravijo, da čas zdravi vse rane. Veliko se govori o tem kaj potrebujemo za zdravljenje. Včasih ne potrebujemo ‘doktorske dizertacije’. Ozrimo se v naravo Življenja samega: življenje raste, se razvija in napreduje. Vedno gre naprej. Palma, ki jo podere hurikan, ne dramatizira, ampak se takoj prične obnavljati.OBNAVLJATI.Življenje se obnavlja, dokler ni čas, da se poslovi.KAJ OBNAVLJATE VI? S svojimi mislimi, načinom življenja, prehrano – kaj obnavljate in krepite? Zdravje & življenje ali njuno nasprotje?

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem