Numerološka napoved 17.10.2020

Numerološka napoved 17.10.2020

Se delo na sebi kdaj konča?

V resnici ne. Obstajajo bolj mirna obdobja, ko smo bolj v miru s seboj in življenjem, ko smo srečni in izpolnjeni. A življenje se venomer spreminja, odkrivamo nove plasti sebe in se jih lotevamo z drugačnimi pristopi.

Trideset let nazaj smo se (kot družba) kristaloterapiji večinoma posmehovali, sedaj redko kdo ne pozna kamene strele, roževca, itd.

Trideset let nazaj ste s s podobnimi situacijami soočali na drugačen način. Določene se vas sedaj sploh več ne dotaknejo, kajne?

Veste kaj vse, kar se sedajle zdi tako pereče in grozno, se vas čez leta ne bo več dotaknilo in se boste nasmihali kako zelo ste bili reaktivni sedaj.

Kaj, če bi prehiteli ta proces… in se odločili, da določene pereče situacije od tega trenutka dalje nimajo več moči nad vami?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem