Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved 17.8. – 23.8.2020: Ne spuščajte se na njihov nivo

foto pexels.com
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Lekcije 34. tedna: Človeški odnosi so kompleksni. Prinašajo lahko najlepše in najbolj grenke trenutke, razkrivajo pa ne kdo in kakšni so drugi, temveč kakšna oseba smo mi sami. Pazljivi bodite, da vam trenutki, ko se zdi, da se vam je zgodila krivica, ne prinesejo občutka, da je potrebno maščevanje.Vsak človek je unikat in seveda doživlja življenje na svoj lasten unikaten način. Zato pravimo, da ima vsak svojo resnico. Pomembno je, da vedno znova sami pri sebi preverimo v kaj verjamemo, kako razmišljamo, katere vrednote krepimo, česa si želimo – saj se spreminjamo tako mi kot časi, v katerih živimo – denimo, ločitev je bila še nedavno tega obsojana, zdaj ni nič nenavadnega.Kaj je bilo v vašem življenju obsojano, ko ste bili otrok ter ko ste se spoznavali z ”odraslim” življenjem, sedaj pa ni več, a vaš notranji dvogovor in odziv je še vedno usklajen z ‘davnimi časi’?Domišljija je mati dobrih zamisli, drznih fantazij in tudi zavajujoče iluzije. V tem tednu bi se tako lahko razblinil milni mehurček želja, ali nečesa, v kar ste verjeli, da je dobro. Morda boste opazili, da sami potrebujete več znanja – to je naravnost fantastično! Kadarkoli si priznamo, da nečesa ne znamo in se odločimo tega naučiti, smo pravzaprav premagali strah.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 11. 6. 2021
Uporabite energijo tedna, da bi ločili seme od plevela. Enkrat za vselej.VPRAŠANJA V POMOČ Ste tip človeka, ki si želite biti? Imate okoli sebe kvaliteto ljudi, ki so jo želite?UGODEN ČAS ZA Pregled zadolžitev in obvez Učenje UstvarjanjeNumerološka napoved 17.8. – 23.8.2020: Ne spuščajte se na njihov nivo 1Število življenjske poti 1 Posvetite se poslovni plati vašega vsakdana. Opazujte kdaj (začuda) niste produktivni in ste morda celo slab organizirani. Ugoden čas za vas.Število življenjske poti 2 Dogodivščine tedna vas učijo sprejemanja za sebe. Potrudite se zajeti večjo sliko, celotno situacijo, z več različnih kotov. Nečesa še ne veste.Število življenjske poti 3 Obdaja vaš sveža energija, ki vam želi podariti zagon za nekaj novega in drznega. Zato, pustite jezo in razdražljivost ob strani. Ustvarjajte sanje.Število življenjske poti 4 Obeta se vam popolnoma drugačen pogled ali pa zelo nenavadno doživetje v poznanem okolju. Ne ustrašite se, prinašajo vam učenje in pa svobodo.Število življenjske poti 5 Domišljija bi vam lahko ponagajala, zato se učite brzdati svoja čustva, ki bi lahko bila dokaj divja te dni. Raje namenite to energijo nečemu produktivnemu.Število življenjske poti 6 Realnost bo potrkala na vrata. Nekaj ni tako slabo ali pa tako sanjsko dobro kot se je zdelo. Okrepili boste zaupanje v sebe, zato ne odprite vrata strahu.Število življenjske poti 7 Ne upirajte se spremembi in nevsakdanjemu toku življenja. Ste zelo izoblikovana oseba, ki pa sedajle spoznava drugo plat zgodbe, in drugo plat sebe.Število življenjske poti 8 Ljubezensko področje bo v ospredju vročih poletnih dni. Od vas se pričakuje, da snamete rožnata očalca, a vseeno znate najti pravljičnost.Število življenjske poti 9 Ko Resnica udari, se lahko zgodi pravica. V temu času bi lahko izvedeli marsikaj presenetljivega. Predvsem pa boste spoznali nekaj novega o sebi.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 4. 6. 2021
NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

Numerološka napoved 14. 6. 2021

Numerološka napoved 14. 6. 2021

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem