Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved 17. do 23.2.2020: Izhajajte iz točke moči!

foto pixabay.com
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Lekcije 8. tedna: Notranja moč je naš lastni odsev. Nihče nam je ne more podariti, lahko pa nam jo pomaga okrepiti. Kdo v vašem življenju vas krepi in kdo obratno, šibi? Sami izbirate s kom se družite in koliko moči jim dovolite, da imajo nad vami. Izbirajte modro in izbirajte prav vsak dan!Nič v življenju ni večnega. Zato izbire, osebe, navade in odnosi, ki so sestavni del našega življenja danes, ne bodo tu jutri – ali pa vsaj ne v enaki obliki in intenziteti Izbirate pa vi sami! Komu in zakaj dajete moč? Kdaj predajate svojo moč v tuje roke s tem, da se puntate in uporniško delujete ravno obratno? No, vsi smo kdaj najstnik, priznajmo. 🙂Osmi teden nam pomaga prepoznati našo lastno notranjo moč, ki pa ne potrebuje dominance in prevlade. Resnično močni ljudje živijo sebe in pustijo druge, da počnejo isto. V tem času bi se lahko zapletli v prepir z osebami, ki so izrazito arogantne, kajti naš lastni ego se bo uprl prisili. Opazujte kdo bi vam nenadoma ta teden pričel iti na živce kot temu po domače rečemo. Deležni boste vsaj enega opomnika kaj ste že prerasli.VPRAŠANJA V POMOČ Ob kom se počutite močni? Kdo vas osrečuje? Se bojite izgube položaja? Ciljajte na višji položaj torej!UGODEN ČAS ZA Manifestiranje Odločitev poslovne narave Reorganizacijo urnika Okrepitev samopodobe

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1 Imate srečo! Edini ste, ki naj bi v tem tednu sprejemali nagrade za svoje delo. Seveda pa bi to pomenilo tudi, da se nekoliko umirite. Bo šlo?
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 31. 5. 2021
Število življenjske poti 2 Čas za korak naprej! Da, za tisti korak, s katerim odlašate, se ga bojite ali pa menite, da ga niste sposobni. Zaupajte v sebe. Pogumno!Število življenjske poti 3 Imate kup dobrih idej, ki večinoma ostanejo le ideje. Zdaj si vzemite čas in jih zapišite ter dopišite možne načrte (korake) kako jih uresničiti.Število življenjske poti 4 Če bi menili, da je vse možno, če bi imeli ves potreben denar, česa bi si želeli? Veste kaj, želite si to lahko vseeno. Včasih se čudeži zgodijo.Število življenjske poti 5 Rutina vas ubija, a žal bo ravno sedaj potrebno samodisciplina. Torej, odstranite dvom, pritoževanje in vzemite moč nazaj v svoje roke.Število življenjske poti 6 Sledite občutku, ki vas vodi v bolj svobodne izbire. Niste se rodili, da bi se omejevali. Z ničemer in nikomur. Ni meja. Po čem boste posegli?Število življenjske poti 7 Čustva so glasniki naše duše. Bolečina vam sporoča, da potrebuje več nežnosti in strah, da si ne zaupate. Poslušaje sporočilom svojih čustev.Število življenjske poti 8 So trenutki, ko življenje poseže v dogajanje in zagotovi pravičen izzid. Bodite pozorni na preobrate v svojem življenju v tem času. Pravični bodo.Število življenjske poti 9 Včasih nam prelepo življenje pade z neba, včasih pa ravno obratno nikakor ne moremo iz bede lastnih odločitev. Kako lahko spremenite svoje izbire?NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

Numerološka napoved 14. 6. 2021

Numerološka napoved 14. 6. 2021

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem