Išči
Generic filters
Numerološka napoved 18. - 24. 1. 2021: Z veliko domišljije naprej

Numerološka napoved 18. – 24. 1. 2021: Z veliko domišljije naprej

Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Numerološka napoved 18. - 24. 1. 2021: Z veliko domišljije naprej 7Numerološka napoved 18. - 24. 1. 2021: Z veliko domišljije naprej 7Numerološka napoved 18. - 24. 1. 2021: Z veliko domišljije naprej 7

Lekcije 3. tedna:
Kam bi pa prišli brez domišljije? Kako pust bi bil svet brez barv in navihanosti, smeha in radosti. Prebudimo notranjega otroka, otroško nabritost in pa predvsem vero, da je prav vse možno. S tem pristopom se lotevajmo največjih težav, ki se morda zdijo (zdajle še) nerešljive.

Domišljija je še kako pomembna. Pomaga nam pri reševanju težav, obenem pa lahko seveda tudi zelo pripomore pri ustvarjanju zapletov, tam kjer jih ni. V tem tednu se oprite predvsem na dejstva, ne na govorice in morebitno reakcijo domišljije, ki se je odpravila po negativni poti. Včasih nam jo tudi zagode, kajne?

Naj bodo vaši dnevi bolj barviti. Morda si boste prinesli cvetje v službo, prižgali dišečo svečko, morda odeli v bolj živahne barve,… Popestrite svoje domače in delovno okolje. Prazniki so mimo, razloga za prazničnost pa ne potrebujemo, le hvaležnost za vse, kar dobrega imamo, kot denimo življenje. V trenutkih, ko se zdi, da vse narobe gre, se spomnite na tiste, ki se borijo za življenje. Z njihovega vidika ste super, ne glede na vaše najhujše težave.

Vedno je lahko bolje, vedno je lahko slabše. V resnici pa samo je kot je. Kako bi lahko torej dano izboljšali?

VPRAŠANJA V POMOČ:
Kako lahko svoj največji izziv spremenite v darilo?
Kaj je največje darilo življenja?
Komu ste vi darilo?

UGODEN ČAS ZA:
Prijetno presenečenje
Igrivost in navihanost
Pogovor z mlajšimi ali nezrelimi

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Lahko bi se prebudili spomini ali pa strah iz preteklosti. Ne hranite ju. Osredotočite se na sedanjost in prihodnost. Kaj želite ustvariti?

Število življenjske poti 2
Bodite spontani, drugačni, dinamični in nevsakdanji. Kako se počutite ob teh besedah? Naj ta teden ne mine brez da bi se zabavali, drugače.

Število življenjske poti 3
Naj vas srce vodi. Zelo možno je, da boste kar malo na sveže zaljubljeni in morda bolj v oblakih. Uporabite to energijo za ustvarjanje lepega.

Število življenjske poti 4
Lažje boste razumeli zagate pred vami, kar ne pomeni, da bodo izginile. Pa so res pomembne? Morda jih sploh ne boste niti opazili. Več počivajte.

Število življenjske poti 5
Spremenite svoje cilje in s tem usmeritev energije. Bodite bolj drzni, bolj odločni. Kje bi bil že čas, da se postavite za sebe in zakaj? Pa se boste?

Število življenjske poti 6
Nagrade za vaše sočutje so na poti, le opaziti jih je treba, kar je včasih težko. Lahko bi se pojavil nekdo iz preteklosti ali pa ponovna priložnost. Previdno.

Število življenjske poti 7
Čas je za nekaj novega, kar vam podarja svež val energije. Izbirajte tisto, kar vas krepi. Bo drugič čas za predelovanje preteklosti. Zdaj le naprej!

Število življenjske poti 8
Dovolite, da vam nekdo pomaga. Prejmite drugačno pot, lotevajte se obveznosti drugače. Naj bo to teden preskušanja. Bodite igrivi ob tem.

Število življenjske poti 9
Domišljija bi vam znova lahko ponagajala, zato bodite še posebej pozorni na dejstva. Morda pa ste si nekaj malo drugače zapomnili kot je bilo?

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Deli to s prijateljem