Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved 19.10. – 25.10.2020: Nekdo vas bo presenetil

foto pixabay.com
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Lekcije 43. tedna: Domišljija nam vsem kdaj malo ponagaja, zato sta vprašanji: ali je res tako hudo, oziroma ali je res tako lepo še kako dobrodošli. Najbolj nevaren stavek, ki se v odnosih pojavi pa je: ”saj mi ni preveč hudo.” S tem sporočate, da lahko zdržite še več slabega in ga tako kar privabljate k sebi. Garantiram vam, da razen v primeru, da postanete popolnoma otopeli, bo (še bolj) hudo, saj se po vsej verjetnosti ne bo kar čudežno popravilo.Obdajajo nas barvita ogledala. V naravi pisano listje, v naši notranjosti pa pisane misli, v vsakodnevnih dogajanjih sprožilci in ‘trigerji’ čustev, v odnosih pa kar mi sami. Darilo letošnjega leta so naši lastni odzivi, ki nam pomagajo razumeti kje v svojem duhovnem razvoju se nahajamo.Imeti sebe in svoje emocije pod kontrolo je seveda od nas zahtevano v ‘odraslem’ življenju in denimo na delovnem mestu, čeprav je vse več odnosov tam zelo domačih. Bolj, ko smo nekje domači, bolj se kaže nas lastni odnos do svojih domačih, družine in ljubljenih. Morda pa so se tudi meje v vaših odnosih zabrisale in ste preveč uradni, zaprti ali obratno domači, odprti s praktično neznanci?

Te zanima kaj nas čaka v letu 2021? Več: tukaj >>

V temu času bomo deležni opazk, komentarjev, misli in razmišljanj, kateri naj bi nas zdramili. Zakaj? Vi odločate kdo ste ter kakšni ste. Morda je čas za večjo spremembo. Potrudite se najti okoliš, ki je bolj vam na kožo pisan.Pričakovati je, da bo marsikomu padla maska z obraza, zato nas bodo nekateri v naši bližini krepko presenetili, lahko pozitivno ali negativno.VPRAŠANJA V POMOČ Ste tak prijatelj kot si jih želite imeti Dajete kar sprejemate Sprejemate kar dajeteUGODEN ČAS ZA Prepoznavanje lekcij v odnosih Sklepanje novih poznanstev Duhovno delo na sebiNumerološka napoved 19.10. – 25.10.2020: Nekdo vas bo presenetil 1Število življenjske poti 1 Zdaj je vaš čas! Pozorno izbirajte komu ali čemu namenjate svojo energijo, saj imate naravnost čarobni dotik. Zdaj ni čas za omahovanje. Delujte!Število življenjske poti 2 Večja lekcija v življenju za vas je umetnost sprejemanja, zato se bo ta teden pojavila. Zaslužite si dobro. Le zakaj si ga ne bi? Odprite srček sreči.Število življenjske poti 3 Pred vami se bo pojavila možnost za nekaj novega, a zahtevala bo večjo samoiniciativnost od vas. Preudarite ali je res tako bleščeče dobro, kot se zdi.Število življenjske poti 4 Nekdo vam želi pomagati, pa tega morda ne dojemate kot pomoč. V tem času bi vam lahko pogovor z nekom, ki ima podobne izkušnje, pomagal.Število življenjske poti 5 Dovolite svoji domišljiji, da se zabava, a ne dopustite ji, da bi postala črnogleda. V tunelu je temno, kar pa pomeni, da bo zunaj zato toliko bolj barvito.Število življenjske poti 6 Močni ste. Varni ste. Kakšni občutki vas ob branju tega prevevajo? Okrepite zaupanje v sebe, svoje sposobnosti in predvsem okrepite svoje telo.Število življenjske poti 7 Nenavadne spremembe vam načeloma niso ljube, pa ravno te se vam obetajo. Ste lahko (vsaj tokrat) bolj spontani, radovedni in odprti drugačnosti?Število življenjske poti 8 Ko ljubite sebe, znate sprejemati druge. Vse prevečkrat pa ste do sebe morda prezahtevni morda celo mačehovski. Učite se nežnosti – do sebe.Število življenjske poti 9 Čakajo vas zanimiva sporočila, ki prinašajo neko globlje spoznanje o vas samih. Zato si vzemite več časa za sebe, da bi jih lahko prepoznali.NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost

Življenjska prepletenost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem