Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Numerološka napoved 2.11. – 8.11.2020: Boste postavili mejo?

Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Lekcije 45. tedna: Notranji mir ne izvira z visokega stanja na bančnem računu. Koliko finančno uspešnih oseb na robu živčnega zloma poznate?Mir pa bo tisto, po čemer bomo hrepeneli v tem času. Pravzaprav, bolje rečeno, lastno bistvo bomo želeli na nekakšen način izražati v svojem življenju. Naj ne bodo le besede naše besede – naj bodo način življenja!Vsi poznamo osebe, ki govorijo o sebi eno, a živijo drugače. Seveda sami sebe doživljajo tako kot se opisujejo. Ko stojimo v hiši, je ne vidimo. Namesto, da komentiramo druge, se v temu času ozrimo v sebe: kaj pa mi govorimo, a ne počnemo? Kje so naše meje sprejemljivega od okolice in od nas samih?Opazujte kako ravnate, ko se počutite ogroženi. Cilj tega časa je okrepitev naših lastnih temeljev. Ko imamo močne korenine, lahko kljubujemo največjim nevihtam, zato v tem tednu napravite načrt kako se boste okrepili fizično, psihično, čustveno in nenazadnje tudi duhovno.Zaključujemo leto dvojnosti in ekstremov. Zdi se, da je vse belo in črno obenem. V tem času se bo ta občutek okrepil, zato bomo želeli razumeti kaj je smisel dogajanja okoli nas. Okoliščine, osebe in odnosi, situacije pa bodo vse bolj pritiskale.

Boste postavili mejo?

VPRAŠANJA V POMOČ Ste, kdor si želite biti? Kaj pogrešate? Koga pogrešate?UGODEN ČAS ZA Preoblikovanje preteklosti Izboljšanje izgleda Nekaj nenavadnegaNumerološka napoved 2.11. - 8.11.2020: Boste postavili mejo? 1Število življenjske poti 1 Vaši temelji bi lahko bili zamajani. Sprejmite tovrstno dogajanje s hvaležnostjo saj vam pomaga razumeti kje potrebujete več pozornosti in osebnostne rasti.Število življenjske poti 2 Čustven teden je pred vami. Bolj kot boste sebe zatirali, krepkejše zaušnice vam bo dajalo življenje. Ne podrejajte sebe potrebam drugih. Ljubeče poskrbite za sebe.Število življenjske poti 3 Tisti deli življenja, ki bi jih lahko opisali kot kaotične, bodo nenadoma dobili več smisla. Ne trudite se (več) sebe (zaman) razložiti tistim, ki vas ne želijo razumeti.Število življenjske poti 4 Podjeten teden se vam obeta, zato zavihajte rokave že takoj v ponedeljek zjutraj. Postavite si dosegljive cilje in jih seveda krepko dvignite. Ja, le zakaj pa ne?Število življenjske poti 5 Radi vam očitajo vašo potrebo po svobodi in vam zatrjujejo, da je nekaj narobe s tem. Vse bolj boste občutljivi na takšne osebe. Iščite sebi podobne, da bi lahko bili vi.Število življenjske poti 6 Notranji mir izvira in občutka notranje moči in suverenosti, na kateri ste letos veliko delali in dosegli. bodite ponosni nase. Naj vam to da nov zagon ta teden!Število življenjske poti 7 Je že res, da pogovor lahko vse reši, a le in zgolj kadar se obe strani pogovarjata. Če imate občutek, da govorite steni, ne izgubljajte več svoje energije.Število življenjske poti 8 Neverjetno kreativna energija vas obdaja, ki jo usmerite v sebe in ne zgolj v uresničevanje tujih želja. Pomembno je pravo ravnovesje. Pomembni ste.Število življenjske poti 9 Ko smo odzemljeni, kot temu radi rečemo v tem času, ne moremo manifestirati saj je energije usmerjena v eter namesto v materialno realnost. Prizemljite se.NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sporočilo akaških zapisov 15. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 15. 5. 2021

Numerološka napoved 15. 5. 2021

Numerološka napoved 15. 5. 2021

Numerološka napoved 17. – 23. 5. 2021: Čas je za nove povezave

Numerološka napoved 17. – 23. 5. 2021: Čas je za nove povezave

Sporočilo ob koncu tedna, 14. 5. 2021: Poslušajte svoje srce

Sporočilo ob koncu tedna, 14. 5. 2021: Poslušajte svoje srce

Sporočilo akaških zapisov 14. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 14. 5. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem