Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Numerološka napoved 20. 3. 2021

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Ljubezen in ljubeznivost.Znamo biti ljubeznivi in prijazni, ali se bojimo, da bodo našo naklonjenost izkoristili? Marsikdo nasmeh zamenjuje za flirt ali celo meni, da oseba nekaj od nje/njega želi. Ljubeznivost kaj hitro narobe razumemo.Nasmeh in prijaznost nas nič ne staneta, podarita pa nam lahko čudovito izkušnjo interakcije s še enim bitjem.Ne pozabite biti prijazni tudi do sebe. Pomežiknite si, ko se vidite v ogledalu ali odsevu stekla. Pošljite si poljubček. Povejte si (vsaj v mislih, če ravno hodite po ulici), da ste prav čedni in super. Nasmehnite se sami sebi.Ne govorimo o samovšečnosti. Bodimo ljubeči tudi do sebe. Današnji dan je kot nalašč za utrjevanje ljubezni do sebe, do sveta in do Življenja samega.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem