Numerološka napoved 20.4. – 26.4.2020: Sprejmite sanje

Numerološka napoved 20.4. – 26.4.2020: Sprejmite sanje

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Dovolj je bilo poseganja po sanjah. Preprosto sprejmite jih!

Lekcije 17. tedna:
Včasih smo preveč vpeti v pehanje za uspehom in sanjami, cilji in željami, nedosegljivim, celo v preteklost in strah da pozabimo sprejemati. Kdaj ste nazadnje preprosto sprostili energijo in sprejemali?

Celotno leto nas uči zdrave srednje poti, katero je včasih težko razbrati, kaj šele po njej hoditi. So trenutki, ko je potrebno biti zagnan in iti preko svojih mej in so momenti, v katerih je potrebno znati sprejeti dobro in sadove svojega dela. Če smo venomer aktivni in dajemo, potem ne sprejemamo. Če smo konstantno prepričani, da smo storili vse, se omejujemo in verjemite, premalo delujemo.

Pokukajte ven iz škatle udobja. Bodite drugačni. Uravnovesite svojo energijo darovanja in sprejemanja, kot pa tudi aktivnosti in počitka. Opazujte sebe, svoje telo, počutje, notranje uvide in čustva. Smo telo, duh, srce in um – v tem tednu vam prav vsi nosijo svoja sporočila.

Še posebno bodite pozorni čemu namenjate misli in čustva, saj boste ravno to hitreje priklicali!

VPRAŠANJA V POMOČ
Katere meje menite, da ne morete preseči?
Katere svoje slabosti si zanikate?
Ste ponosni na sebe?

UGODEN ČAS ZA
Izpopolnjevanje spretnosti, za katero menite, da jo obvladate
Manifestiranje

Numerološka napoved 20.4. – 26.4.2020: Sprejmite sanje 7

Število življenjske poti 1
Za vas je ta teden zelo pomembno, da vklopite energijo sprejemanja! Ne bodite aktivni, temveč aktivno sprejemajte.

Število življenjske poti 2
Niste sami na tem svetu (če bi se tak občutek pojavil te dni), niti niste nesposobni. Brezkompromisno zaupajte v sebe in delujte.

Število življenjske poti 3
Dovolite nekomu, da vam pomaga. Morda roka v oporo ne bo prišla od človeka, temveč posebne situacije. Bodite čuječi in odprti.

Število življenjske poti 4
Domišljijo vodite v pozitivne vode. Prav nič slabega iz preteklosti vas ne more napasti in zmagati. Zdaj se boste znali braniti.

Število življenjske poti 5
Občutek varnosti nam ne daje prav nič iz zunanjega sveta, zato se poglobite vase. Varni ste. Pazite nase, a zaupajte, da ste varni.

Število življenjske poti 6
Čas je za spontanost in eno prav posebno drzno potezo. Bodite raziskovalec in oprezajte za nenavadno priložnostjo te dni.

Število življenjske poti 7
Čustva bi lahko nepričakovano izbruhnila, znotraj vas ali v vaši bližini. Prinašajo vam posebno sporočilo. Prisluhnite. Ne odgovarjajte.

Število življenjske poti 8
Pravijo, da sebe redko doživljamo pravilno. Bi dejali, da doživljate sebe ali nekoga drugega? Vrnite se v svoj center te dni. Darilo čaka.

Število življenjske poti 9
Bodite podjetni, dobro organizirani in sebi zvesti. Prelaganje krivde na druge ne pristoji nikomur, vam še posebno škoduje v tem času.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Poglejte ponudbo naših članov

Deli to s prijateljem