Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved 21. – 27. 6. 2021: Zatirate lastno drugačnost?

foto unsplash.com
Oglas

Lekcije 25. tedna:
Življenje vedno pred nas postavlja različne izzive in lekcije. Ena izmed poglavitnih lekcije letošnjega leta so odnosi in sposobnost razumevanja druge plati zgodbe. Drugačnost je vedno del barvitosti življenja. Vprašanje pa je ali nemara svojo zatiramo?

Vsak odnos je igra (vsaj) dveh vlog, ki se seveda spreminjata, prav tako kot se spreminja odnos. Dogodki letošnjega leta pritiskajo na naše gumbe in vzvode, za katere niti nismo vedeli, da jih imamo. Eno izmed najpomembnejših vprašanj, ki si jih zastavimo pa je: se prilagajate ali podrejate? V prav vsakem odnosu je včasih potrebno popustiti – to storite iz ljubezni ali strahu ali nemara pasivnosti?

Drugačnost bo trkala na vrata. Morebiti si boste premislili, morda nedavne izbire obžalovali, predvsem pa bodo pred vami malček nenavadne možnosti in poti.

Zdaj ni čas, da bi se držali ustaljenih poti. Smo v času eksperimentiranja in pokušanja novega, drugačnega in nenavadnega. Saj greste lahko nazaj na stare poti. Če nič drugega, boste bogatejši za eno izkušnjo več.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kdo ste pravzaprav vi?
  • Kakšno bi bilo nasprotje vas?
  • Kaj bi pri sebi spremenili?

UGODEN ČAS ZA

  • Drugačne izbire
  • Nekaj nenavadnega
  • Povezovanje z drugačnimi od sebe
Numerološka napoved 21. – 27. 6. 2021: Zatirate lastno drugačnost? 1

Število življenjske poti 1

Opazili boste, da se vaše odločitve hitreje odvijajo. Bodite pazljivi komu ali čemu dejansko namenjate energijo in svojo pozornost. Hranite svoje sanje.

Število življenjske poti 2

Nič ni slabega v sprejemanju zase. Nič ni slabega v tem, da sebe ne zanikate. Pravzaprav ste se rodili, da bi bili enakopravni drugim. Pa bi dejali, da to ste?

Število življenjske poti 3

Nekaj novega se vam obeta. Morda bo to preblisk, ideja, morda novo poznanstvo ali pa poslovna priložnost. Izberite tisto, kar vam daje samostojnost.

Mogoče te zanima  Numerološka napoved 19. – 25. 7. 2021: Preobrazba se čuti v zraku

Število življenjske poti 4

Možno je, da se bo pojavila oseba ali spomin iz preteklosti. Je ogledalo vam: kaj ste v vmesnem času spremenili pri sebi? Ste enaka oseba, kot ste bili?

Število življenjske poti 5

Bodite ustvarjalni in navihani. Sreča se vas drži te dni, zato si je ne ‘pokvarite’ sami. Prikličite nekaj lepega v prav vsak svoj dan. Naj vas izzivi ne potarejo.

Število življenjske poti 6

Nekoliko bolj praktično se boste lotevali vsakodnevnih izzivov in nalog. Baterije bi si najbolj napolnili v naravi, morda ob bistrem potočku. Spočijte si.

Število življenjske poti 7

Lahko bi nihali v svojem mnenju. Prisluhnite drugim, kaj vam sporočajo? Se z njimi strinjate? Stopate v teden ogledal, ki niso nujno namenjena le vam.

Število življenjske poti 8

Ljubezen se prične z zdravo Ljubeznijo do sebe, zato zaupajte vase. Bodite še posebno nežni in ljubeči do sebe. Vzemite si več kvalitetnega časa zase.

Število življenjske poti 9

Resnica je redkokdaj le ena in vedno enaka. Kar spomnite se kaj vse ste verjeli kot otrok. Kaj pa verjamete o svetu in o sebi danes? Preblisk vas čaka.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem