Numerološka napoved 22.2. do 28.2.2016

foto: Katrin Baustmann, pixabay
Korajža velja!

Lekcije 8. tedna:
Najboljši načrti niso vredni počenega groša, če ostajajo le načrti. Teorija je le kopica besed, dokler se ne udejanji. Bodimo samokritični: kje nas je napadel lenoritis in bi bili lahko bolj predani in aktivni? No, pa dajmo zavihati rokave.

Osmi teden nas bo opomnil, da smo si enakovredni. Pa saj nekako to vemo ali tako mislimo. Sedaj pa se ozrimo po naših dejanjih: komu ali čemu dovoljujemo, da določa kako bomo razporedili svoj prosti čas, energijo, pozornost? Katere osebe nas lahko spravijo v dobro voljo ali pa nam pokvarijo dan, morda kar teden? To se dogaja kadar sebe ne postavimo na enakovredno mesto tej osebi ali situaciji. Ne podrejajte se več.

Velika razlika je med prilagajanjem ali kompromisom ter podrejanjem. Kaj hitro zapademo v slednje, ne da bi se tega zavedali. Ne pričakujmo, da bodo drugi storili za nas isto.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Obrnili boste hrbet nekomu ali nečemu. Dokončno. Naj temu nemudoma sledi tudi korak naprej v nasprotni smeri, ki pa naj izvira iz srca in ne uma. Ne ravnajte impulzivno, temveč preprosto po občutku srčka.

Število življenjske poti 2
Če se trudite občutiti svojo lastno individualnost, je sedaj pravi čas za to. Kdor si želi nove možnosti, jo bo lahko sedaj lažje našel. Kakorkoli počnete, ta teden ne izgubljajte časa z razmišljanjem kaj si pa drugi mislijo.

Število življenjske poti 3
Prišel je čas, da spregovorite. Preprosto izrazite sebe na način, ki je vam najbolj udoben in varen. Poiščite ventil za svojo energijo. Ne omejujte sebe ali svojih misli. Preprosto dovolite toku, da steče… zaupajte, da bo vse v redu.

Število življenjske poti 4
Dovolite si več norčavosti in časa za sebe. Kot bi si privoščili počitnice in se posvetili bolj zabavnim opravilom. Pravijo, da delo počaka. Tudi skrbi bodo. Verjetno pa je, da se jih boste veliko bolje lotili spočiti kot utrujeni.

Število življenjske poti 5
Naj se vam nikamor ne mudi v tem času, saj se bo vse premikalo bolj počasi. Opazujte svoje fizično telo ter dodajte majhne, a zdrave spremembe načinu življenja, katere naj bodo trajne. Tudi pregled ne bil odveč.

Število življenjske poti 6
Počutili se boste bolj svobodne, zato uporabite to energijo, da bi se znebili vseh tistih skrbi, ki vam kratijo spanec. ”Od tega se ne umre”, si mislite in si polepšajte dan z nečim predrznim. Uživajte ob tem.

Število življenjske poti 7
Bolj čustveni boste v tem času, zato sebi prisluhnite a ne odločajte se ničesar s poslom povezanega. Sedaj ni čas za naložbe ali investicije. Počakajte na naslednji teden. Sedaj se posvetite svojemu srčku in občutkom.

Število življenjske poti 8
Veliko bolj resno boste vzeli zadano, zato izkoristite energijo tega tedna za učenje ter izpopolnjevanje. Kako lahko dvignete nivo kvalitete tega, kdor ste’ Vi kot oseba, kako ste lahko boljši? Delajte na sebi. Učite se.

Število življenjske poti 9
Želeli boste občutiti rezultate svojega dela, torej si točno za to vzemite čas. Preglejte svoje življenje, projekte, trud in dosežke v zadnjem letu. Kje ste bili, kdo ste bili točno eno leto nazaj? Pohvalite se.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo napisala
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: