Numerološka napoved 22.6. – 28.6.2020: Kaj bolj dolgoročnega gradite kot sebe?

Numerološka napoved 22.6. – 28.6.2020: Kaj bolj dolgoročnega gradite kot sebe?

Lekcije 26. tedna:
Okolica je naše ogledalo in rezultat naših izbir. Če ste odrasli, potem vas ni nihče priklenil v dano okolje. Vedno imate izbiro. Morda ne morete oditi že danes popoldne, lahko pa pričnete iskati druge možnosti že ”včeraj”. Ne predajajte moči v tuje roke!

Energija se bo osredotočala na dolgoročne cilje. Kaj bolj dolgoročnega gradite kot sebe? Kakšno osebo oblikujete ne le fizično, tudi mentalno, čustveno, duhovno….? Ni vse v mišicah in skladni postavi, mladostnem obrazu – kaj pa notranji obraz, srce, počutje, zdravje, znanje, sposobnosti in tako naprej?

Fokus tega tedna bo na dolgoročnih izbirah, dejanjih in vplivu, ki ga imate vi na svet okoli sebe. Lahko ste pozitiven doprinos, ali pa ne.

Opazujte: se ljudje, ki so zreli in vas spoznavajo na novo, na vas navežejo, so za vas hvaležni ali se bolj kot ne kmalu odmaknejo? Rdeča nit ste vi. Seveda sorodniki in znanci, ki jih imate zato, ker živite blizu, se udejstvujete skupaj ali pa ste si ‘blizu’ še iz otroštva ne štejejo, saj je velika verjetnost, da bi odnos zamrl, če si ne bi bili praktično sosedje ali ne bi gojili določenih dejavnosti.

Kdo v svetu ste? Morda pa je čas, da svet vprašate. Morda pa je čas, da svet okoli sebe zamenjate – ali pa zamenjate sebe.

Življenje je učenje. Vsi se spreminjamo. To je normalen proces. Ta teden izbrat svet, v katerem boste dolgo časa ostali. Izberite dobro in bodite doprinos.

VPRAŠANJA V POMOČ
Kdo vas navdihuje?
Ste tej osebi podobni?
Zakaj vas navdihuje?

UGODEN ČAS ZA
Preobrazbo
Menjavo okolja
Izbiro novih prijateljev

Numerološka napoved 22.6. – 28.6.2020: Kaj bolj dolgoročnega gradite kot sebe? 7

Število življenjske poti 1
Nek proces se zaključuje. Ozrite se v intenzivna dogajanja letošnjega leta – kaj je padlo z neba? Morda se bo zdaj udrlo v zemljo.

Število življenjske poti 2
Pogumno naprej. Ne bojte se novih ljudi, drugačnih izkušenj, več samostojnosti. Bodite pogumni. Zdaj je vaš čas, da ste prvi v vrsti.

Število življenjske poti 3
V vaši bližini je oseba, ki vam želi dobro, a je ne opazite. Morda vam sporoča, da sebe nimate dovolj radi in, da stežka sprejemate dobro zase.

Število življenjske poti 4
Ne nasedite ‘pravljici’, ki b vam jo lahko nekdo želel povedati, Zaupajte svojemu notranjemu občutku. Če vas opozarja, da nekaj ni v redu, prisluhnite.

Število življenjske poti 5
Počasi se daleč pride. Uživajte v nekoliko bolj umirjenih tonih energije, ki vas obdajajo. Izbirate zase za naslednjih 40 let – zato zdaj ne hitite.

Število življenjske poti 6
Zelo verjetno boste popolnoma spremenili mnenje o nečem. Morda bo šlo za okus sladoleda, ali pa kaj večjega – pomembno osebo v vašem življenju.

Število življenjske poti 7
Niste preveč ali nenavadno čustveni. Ste, kdor ste in včasih vsi potrebujemo malo več drame. Izluščili boste pomemben nauk. Dovolite si ta čustva.

Število življenjske poti 8
Izpopolnjujete sebe kot osebo, zato pa potrebujete nekaj več miru in odmika. Pojdite v naravo. Pogovorite se s strokovnjakom področja, ki vas zanima.

Število življenjske poti 9
Odločitev ni vredna pičlega groša, če ji ne sledi dejanje. Če ničesar ne boste spremenili, je enako kot, če se ne bi ničesar odločili. Ne bo padlo iz neba.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem