Numerološka napoved 23.11. do 29.11.2015

foto:Tabea ,pixabay.com

Kdo si TI, ko si Tvoj najvišji Jaz?

Lekcije 48. tedna:
O našem Višjem Jazu veliko beremo. Kdo pa si TI; ko si na svoji najvišji vibraciji, ko deluješ s svojo najvišjo frekvenco in je v tebi le Luč, Le Ljubezen in notranja moč? Kdo si? Kakšen občutek je?

Občutek nas lahko povsem prevzame, kajne? Določi naše počutje, razpoloženje. Lahko smo tečni in bevskamo, ali pa je vse tako lepo in radostno. Ne dopustimo, da občutek določa nas, temveč mi izbirajmo s katerim občutkom se bomo v danem trenutkom poistovetili.

Kdo si TI, ki si na svoji najvišji vibraciji in si Ljubezen, si Luč, si preprosto popolno bitje?

S tem občutkom pričnite dan.

Ko odprete oči, se objemite, in pojdite v ta občutek. Ste Ljubezen, Luč, ste popolni in močni. Ste super. Nasmehnite se. Nov dan je pred vami, superfantastično! In zdaj vstanite, ohranjajte ta občutek, kot bi se prhali s toplo, nežno vodo sredi paradiža.


Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Naj se vam ne mudi. Počasi se daleč pride, je vsekakor smernica za ta teden. Pojdite globoko vase; komu zaupate in koga si želite ob sebi ko vam je hudo? Poiščite te osebe.

Število življenjske poti 2
Dovolite si več svobode in tudi premora. Potrebujete malo več počitka in sprostitve, kako si ju boste privoščili? Ukvarjate se z nečim, kar vas osebno osrečuje in veseli. Uživajte.

Število življenjske poti 3
Čustva bodo močneje vplivala na vaše doživljanje sveta in vsakodnevnih obvez. Naj vas ne vržejo s tira. Ne dojemajte vsake besede kot osebni napad na vas. Sprostite se. Dihajte.

Število življenjske poti 4
Pred vami je izvrsten teden za bolj rutinske opravke, za učenje in delo na domu. Obenem je to zelo ugoden čas za dogovore, podpis pogodbe ali pravne zadeve. Bodite posebno natančni.

Število življenjske poti 5
Prisluhnite dobronamernemu nasvetu, preden odvihrate novih izzivom naproti. Pred vami je teden novih poslovnih možnosti, zato bodite pozorni tudi na morebitna sporočila ali uvide.

Število življenjske poti 6
Trdo ste garali za določene cilje v življenju. Celo tako zelo, da ste sebe pohodili. Kadar se to zgodi, smo težko izpolnjeni in srečni, tudi če ta cilj dosežemo. Kajti, smo pohojeni. Vstanite.

Število življenjske poti 7
Vsak dan se lahko naučimo nekaj novega. Ali to novo učenje tudi ponotranjimo in delujemo na drugačen, bolj revolucionaren, morda celo radikalen način? Premaknite svoje meje.

Število življenjske poti 8
Pred vami je teden, ki prinaša poglabljanje odnosov in bolj nežno komunikacijo. Je možno, da ste tokrat vi spregledali nekoga, ki hrepeni po vaši pozornosti in besedi? Bodite odprti.

Število življenjske poti 9
Naj bo ta teden obdobje vašega notranjega otroka. Bodite norčavi, morda celo otročji. Razgibajte se. Kotalite se, delajte prevale in predvsem, veliko se smejte. Bodite 3 leta stari.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: