Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Numerološka napoved 23. 3. 2021

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Energija dneva se osredotoča na odnose, ki nas gradijo ter so za nas ključnega pomena: torej, odnos s starši, otroci, partnerjem, najboljšem prijateljem, bližnjimi sorodniki in pa tudi osebami, ki so korenito spremenile naše življenje.Koga ste občudovali v najstniških letih? Kako so vplivali na vaše navade, način oblačenja / oblikovanja pričeske itd?Kako danes dojemate te iste osebe – so bile doprinos, ste se od njih naučili vrednot ali le kako uporabljati utrjevalec za lase? 😉Kako gojite in negujete odnos do sebe?Bodite sami svoj najboljši prijatelj. Torej, so trenutki, ko se je potrebno malo za ušesa in, ko se je potrebno objeti.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem