Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved 24.2. – 1.3.2020: Se znate umiriti in sprejemati?

foto pixabay.com
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Lekcije 9. tedna: Ko zaupamo, da je za nas poskrbljeno, se umirimo in odpremo sprejemanju. Seveda je to težje, če je naš vsakdan borba z obveznostmi, potlačenimi čustvi, utrujenostjo, položnicami in strahom, da bo kaj šlo narobe. Vseeno pa si lahko pomagamo z ukradenimi trenutki miru, v katerih se sprostimo. Nič dobrega ne bomo dosegli v krču.Vse v Vesolju in življenju stremi k harmoniji. Brez dneva ni noči in čarobnega prvega jutranjega žarka sonca ali zadnjega ob sončnem zahodu. Preobremenjeni težko najdemo mir v sebi, a naloga ostaja naša. Verjemite, da vam ga ne bo dostavil pismonoša.Če ne zaupate okolici zaradi slabih izkušenj ali stanja v svetu, pa zaupajte sebi. Še vse ste preživeli. Verjetno včasih potrti in utrujeni, a še vedno živi. Veste kaj bi dali mnogi hudo bolni in že preminuli za vaš en dan življenja? Vedno se lahko primerjamo z nekom, ki je boljši in z nekom, ki je slabši. Primerjajte se le s seboj, ki ste bili nekoč.Devet teden prinaša ogledalo preteklosti. Kako bi lahko bili bolj korektni, ljubeči, resnicoljubni in polni življenja? Ni prepozno! Še vedno ste tu, zato… delujte v tej smeri. Umirjajte se in uravnovešajte aktivnosti s počitkom, dom s službo, vas in druge.Število 2 v 2020 bo na nas vplivalo tako, da nas bo pretreslo in tako vrglo iz balansa, kot bi temu lahko rekli. Bodite radovedni kaj ekstremi prinašajo, a vsekakor ne pozabite vednosti srednje poti.VPRAŠANJA V POMOČ Kaj si želite znova doživeti? Kaj lahko zdaj dosežete, kar prej niste mogli? Kako skrbite za svoje duševno zdravje?UGODEN ČAS ZA Zdravljenje ran iz daljne preteklosti Novo priložnost Uspeh kot rezultat dolgotrajnega dela
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 31. 5. – 6. 6. 2021: Obdaja nas energija mojstrstva

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1 Pred vami se raztezajo nove poti, zato jih ne mažite s starimi skrbmi. Morda pa ne potrebujete omejitev, izziva, ampak sprejemanje nagrad?Število življenjske poti 2 Niste sami, veste. A, če boste vztrajno sebe postavljali na drugo mesto, se boste vedno odrinili stran od korita. Urite se v sprejemanju brez slabe vesti.Število življenjske poti 3 Naj vaša kreativnost zacveti in buhti! Prekipevali boste od idej – razen, če ste preutrujeni. V tem primeru si vzemite en dan čas za to, kar vas osrečuje.Število življenjske poti 4 Red mora bit, kajne? No, torej uredite vse, kar se je v zadnjem času izkazalo za ‘razposajeno’. Vzemite si čas in se predvsem osredotočite na čustva.Število življenjske poti 5 Spremembe so tu in dišijo po koncu. Katera vrata bi že zdavnaj morali zaprti, pa kar nekako nihate v prepihu? Nič dobrega vas več ne čaka, zaklenite jih!Število življenjske poti 6 Najlepši ste, ko skrbite za druge, za dom in svoje ljube. Tudi vi ste del tega doma, kajne? Ljubeče poskrbite za sebe kot bi poskrbeli za svoje najdražje.Število življenjske poti 7 Intuicija vas bo vodila, zato ji nikakor ne dvomite. Pravi uvid prinaša občutek miru. Četudi vam sama informacija ne bo všeč, boste mirni. Poslušajte sebe.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 8. 6. 2021
Število življenjske poti 8 Kdaj je čas za vas, da ste vi? Takšni, no, kraljevi? Ne vzvišeni, ne polni ega, temveč resnično plemeniti? Rojen vodja ste. Kdaj boste pričeli voditi?Število življenjske poti 9 preteklost nam ni vedno všeč, je pa vedno z nami. Poglejte malo širšo sliko, a ne posplošujte. Katere podrobnosti vedno znova zgrešite?NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 19. 6. 2021

Numerološka napoved 19. 6. 2021

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Višja zavest

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Višja zavest

Numerološka napoved 18. 6. 2021

Numerološka napoved 18. 6. 2021

Odpuščanje je dejanje volje. Odločimo se odpustiti ali pa ne.

Odpuščanje je dejanje volje. Odločimo se odpustiti ali pa ne.

Linearni čas

Linearni čas

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem