Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Numerološka napoved 24. 2. 2021

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Letošnje leto je čas nihanja, zato bi se lahko kot protiutež oglasila potreba po varnosti in definiranosti. Morda pa je čas, da izvemo ”za kaj se gre” in kaj se sploh dogaja.Predvidevati je, da se bo ta potreba pojavila seveda na področju odnosov, kjer bi si lahko bolj goreče želeli bližine, ali potrditve, ali pa ravno nasprotno: odmika in svobode.Celotno leto bomo nihali iz ene skrajnosti v drugo, zato ne skrbite, če vas je morda v tem času malo ‘odpihnilo’, ali pa nekoga v vaši bližini.Varni ste. Niste sami. Vi ste z vami.V najboljši družbi ste. Svoji.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem