Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved 24. – 30. 5. 2021: Kakšno osebo ustvarjate?

foto pixabay.com
Oglas

Lekcije 21. tedna:

Kakšna oseba smo, je naša izbira. Je že res, da imamo določene lastnosti prirojene, a jih vedno lahko izboljšamo in premagujemo strah ter šibkosti. Rodili smo se, da bi se učili, razvijali in postajali najboljša verzija sebe, brez občutkov krivde ali nesposobnosti. Vsi se učimo.

Z vsako mislijo, gesto, dejanjem in odločitvijo prav vsakega dneva ustvarjamo sebe in vplivamo na svet okoli nas. Zavedajmo se te moči, sposobnosti in seveda, odgovornosti.

Teden pred nami nam bo preko zanimivih situacij ponudil posebno ogledalo nas samih in preteklih izbir, predvsem na področju odnosov. Ste kdor ste, ali nemara ne? Se ozirate preveč na druge? Opazujte kaj vam pravzaprav sporočajo osebe, ki vam niso simpatične in seveda, kaj vi v zameno sporočate njim.

Smo v času spreminjana dojemanja dinamike odnosov, zato ne bi bilo prav nič nenavadnega, če bi bilo v pričetku tedna priča izbruhu nekontroliranih čustev, užaljenosti ali celo odmika. Energije nihajo, vsem nam se negotovost seveda nekoliko ”vleče” in radi bi nazaj neko obliko normale.

Nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha, pravijo Vklopite potrpežljivost. Vplivate lahko v resnici najbolj na sebe. Ko boste sebe umirili, bo vse lažje.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kakšne so vaše izbire?
  • Ste zadovoljni s svojim življenjem?
  • Ste srečni?

UGODEN ČAS ZA:

  • Kreativne podvige
  • Več igrivosti
  • Spremembo načina komunikacije
Numerološka napoved 24. – 30. 5. 2021: Kakšno osebo ustvarjate? 1

Število življenjske poti 1

Naj se vam ne mudi. Morda druga oseba še niti razmislila ni kaj ja in kaj ne, vi bi pa že nekaj počeli (po svoje). Dajte času čas. 

Število življenjske poti 2

Sprostite se. Pomembno je, da si drznete spregovoriti v tem času. Izrazite sebe. Pravzaprav, ”ne” je tudi, če ste tiho, kajne?

Število življenjske poti 3

Obeta se vam čas povezovanja in druženja. Če ste samski, bodite pozoni na nove osebe. Vezani, pojdite na zmenek kot bi se šele spoznali.

Število življenjske poti 4 

Dovolite si kako norčijo. Življenje včasih jemljete preveč resno in v tem času dajte izpreči iz vsakodnevnih obveznosti. Več se smejte.

Število življenjske poti 5 

V odnosih bi se lahko pojavil stran in želja po potrditvi. veste, če se VI odmikate, se vas bodo drugi ali bolj oprijeli, ali pa – vas spustili. 

Število življenjske poti 6

Hrepeneli boste po spremembi, a lahko vam ponagaja um. Razum ne more ukazovati srčku, torej se ga niti ne trudite prepričati. 

Število življenjske poti 7

Čas je za korak naprej na področju odnosov. Bolj suvereno dajte nastopit. Zaupajte v sebe in to občutite, ne samo mislite. 

Število življenjske poti 8

Bodite ponosni na sebe. Naporna, a nagrajujoča leta imate za seboj. Česa ste se naučili, v čem izpopolnili? To uporabite sedaj.

Število življenjske poti 9

Bolj pogumni in inovativno boste v tem času. Novosti so na vidiku, poti se odpirajo. Boste zakorakali v nepoznano? Varni ste. 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 2. – 8. 8. 2021: Čas hitrejšega manifestiranja

Numerološka napoved 2. – 8. 8. 2021: Čas hitrejšega manifestiranja

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem