Numerološka napoved 24. – 30.8.2020: Vaša moč leži v svobodi vas in drugih 

Numerološka napoved 24. – 30.8.2020: Vaša moč leži v svobodi vas in drugih 

Lekcije 35. tedna: Vsak človek je unikat, zato nekaj, kar pomaga drugim, morda ne koristi vam. V te času prepoznavamo lastno unikatnost in moč le-tega. Pravijo, da smo se rodili original, zato ne umrimo kopija, a kaj ko se v nas nahajajo vcepljeni vzorci naših staršev, prednikov, zgodovine, okolja… Zdaj je čas, da znova preučite kdo ste vi in česa ste bili v otroštvu naučeni, da ste.

Vsaka naša izbira ima posledico. Mnogi menijo, da če jih niso ujeli pri slabem dejanju, da se slabo dejanja porazgubi. Merilo nas naj bi bili mi sami in pa zavedanje, da vse, kar ni korektno nosi svojo ceno. Tako kot deluje gravitacija, deluje tudi energija, ki jo oddajamo in način kako doživljamo sebe: če se prezirate zagotovo ne boste privabili spoštljivih ljudi v življenje.

Nauk tedna bo znova usmerjen v odnose: katera rdeča nit se pojavlja, katera razočaranja? Na kaj vas to spominja? Morda na odnos med vašimi starši, (zastarelim) načinom razmišljanja, morda na osebo, ki ste vi nekoč bili?

Svet se spreminja. Bodite dobra sprememba v svetu.

VPRAŠANJA V POMOČ
Bi dejali, da ste zadovoljni s svojim osebnostnim napredkom?
Dopuščate sebi drugačnim, da so kdor, so?
Dopuščate sebi biti drugačni?

UGODEN ČAS ZA
Bolj odločen pristop
Osvoboditev iz jarma pričakovanj drugih
Več igrivosti
Več svobode

Numerološka napoved 24. – 30.8.2020: Vaša moč leži v svobodi vas in drugih  7

Število življenjske poti 1
Veste, ni potrebno, da vse postorite vi. Morda pa je čas, da tokrat sprejemate vi. Bi to šlo? Spustiti iz rok in se umiriti? Lep teden bo.

Število življenjske poti 2
Ne čakajte, da bi bili potisnjeni v kot ali, da bi bil vaši najdražji ogroženi, da bi se končno postavili po robu. Zmorete. Zaupajte.

Število življenjske poti 3
Če imate morda občutek, da ste drugačni od večine, naj bo to kompliment. Zagotavlja vam, da je veliko vam podobnih. Poiščite jih.

Število življenjske poti 4
Sprostite se. Določeni mehanizmi moči preteklosti se sesuvajo, v svetu in v nas samih. Vse bo dobro, čeprav je proces lahko strašljiv.

Število življenjske poti 5
Kadar dobite občutek, da bi vas radi vkalupljali ali ujeli v zanko, se spomnite, da je to v resnici popolnoma nemogoče, kajne? Varni ste.

Število življenjske poti 6
Fantastični ste, kdor se. Si dovolite biti, kdor ste? V temu času bodite nekoliko bolj spontani in drzni. Čas je preprosto, za vas.

Število življenjske poti 7
Preplavila bi vas lahko močnejša čustva in potreba po bližini. Pred vami so zelo ugodni dnevi za romantiko in/ali novo ljubezen.

Število življenjske poti 8
Ne dovoljujte vzorcem preteklosti, da bi negativno oblikovali vašo prihodnost. ‘Tam’ ste že bili. Zdaj izbirajte kaj greste. Čas je za dvig.

Število življenjske poti 9
Odločnost niso le besede, temveč so dejanja. Kako bi vašo iniciativnost ocenili vi in kako drugi? Včasih je prav, da se bolj potrudite.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem