Numerološka napoved 25. 1. – 31. 1. 2021: Premagajte strah

Numerološka napoved 25. 1. – 31. 1. 2021: Premagajte strah

Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Numerološka napoved 25. 1. – 31. 1. 2021: Premagajte strah 7Numerološka napoved 25. 1. – 31. 1. 2021: Premagajte strah 7Numerološka napoved 25. 1. – 31. 1. 2021: Premagajte strah 7

Lekcije 4. tedna:
Strah ima velike oči, pravijo. In, da ga znotraj nič ni tudi. Kako pa bi ga vi opisali? Dajte, opišite strah.

Zakaj včasih zlahka prikličemo ravno tisto, česar se bojimo? To dojemamo kot realno. To doživljamo skorajda kot že uresničeno. Zato je energija toliko močnejša.

V tem času bi nas vsakodnevni dogodki lahko spominjali na naše največje travme, izgube in preprosto na strah. A to ne pomeni, da bo slab teden. Pomenim da nam daje možnost premagati slab občutek in sebi dokazati, da smo močni. Ste močnejši od strahu?

Pa saj strah je le občutek. Je le možnost. Je piš energije brez telesa. Vi pa ste vi, utelešeni in močni. Se je sploh potrebno oriti proti nekomu tako očitno šibkejšemu?

Vse v življenju je stvar perspektive. Spremenite svoj pogled na to, česar se bojite in temu tako moč odvzemite.

VPRAŠANJA V POMOČ:
Česa ste se bali kot otrok?
Ste ta strah premagali?
Če ne, kar korajžno zagriznite vanj.

UGODEN ČAS ZA:
Preseganje svojih meja
Prepoznavanje lastnih sposobnosti
Premagovanje strahu

Numerološka napoved 25. 1. – 31. 1. 2021: Premagajte strah 10

Število življenjske poti 1
Beg, ali hrepenenje po nečem novem, je vaš primarni odziv. Tokrat se ustavite. Kaj vam morebitni zapleti ali slab občutek sporočata, o vas?

Število življenjske poti 2
Ne bojte se močnejših čustev. To preprosto pomeni, da ste živi. Čustva so sporočila vaše duše. Kaj vam želijo povedati? Se imate radi, dragi moji?

Število življenjske poti 3
Lažje boste bolj trezno razmišljali, kar pa ne pomeni, da je vse res tako negativno kot boste pomislili. Ugoden čas za osebnostno rast.

Število življenjske poti 4
Podjetno v nov teden. Premagajte ovire, bolj učinkovito se organizirajte in predvsem ne pozabite na nove cilje. Bolj produktivni boste te dni.

Število življenjske poti 5
Znate sprejeti konec, ali lovite nov začetek, morda zgolj spremembo obstoječega? Je novo vse bolj podobno starem? Drug teden bo preobrat.

Število življenjske poti 6
Stopite na novo pot. Bodite zagnani, zaupajte v sebe. Kaj niste do sedaj še vsega zmogli? Črpajte zaupanje vase iz preteklih uspehov. Pogumno!

Število življenjske poti 7
Nekdo bi vam lahko pomagal z nasvetom, ali preprosto z bližino. Ne trudite se takoj povrniti. Tokrat ste vi tisti, ki sprejemate, zato sprejmite.

Število življenjske poti 8
Uporabite svojo bujno domišljijo za ustvarjanje nečesa fenomenalnega. Ne ozirajte se na pomisleke in dvom. Kako bi lahko bili bolj navihani te dni?

Število življenjske poti 9
Strah ima velike oči, notri je pa votel. Mnogi izmed nas s znotraj sebe v resnici prazni. Ta teden predvsem posvetite sebi in svoji notranjosti.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Deli to s prijateljem