Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Numerološka napoved 25. 3. 2021

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Vsi smo povezani med seboj. Življenje vseh bitij na Zemlji je povezano med seboj. Leto 2018 nas bo na več različnih načinov učilo čarobnosti povezanosti in tudi odgovornosti, ki jo kot posameznik nosimo za kolektivno zavest.Nič ni slabega v tem, da sprejmete pomoč, ali, da za njo poprosite. Tako kot vi radi pomagate in ste veseli, da ste nekomu olajšali težave, naj velja v obe smeri. Dovolite, da se vam pomaga in tako obogatite ‘dobro Karmo’ vaše okolice.Vsi smo povezani.. dajemo in sprejemamo. Ne pozabite sprejemati.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem