Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved 25.5. – 31.5.2020: Dvignite vibracijo sebi, da bi dvignili vibracijo svetu

foto pixabay.com
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Lekcije 22. tedna: Mojstrski teden pred nami nam bo pred noge položil mojstrske izzive. Naša potrpežljivost bo na preizkušnji. Kaj kali vaš notranji mir in kaj ga krepi, naj bosta poglavitni vprašanji tega tedna. Kako ste v vsakem trenutku (tudi kadar ste jezni) boljši človek?Mojstrski teden bo krepil mojstra v nas. Izzivi, ki se bodo pojavili, bodo tako pritiskali na naše gumbe (kako zabavno). A prišle bodo tudi nagrade!Opazujte kako se odzivate na nepričakovane priložnosti, ki od vas pričakujejo spremembo ter nekaj, kar ni v vaši navadi. Greste ven iz svoje cone udobja, ali se skrijete za izgovori? Pravico imate reči ‘ne’, brez da bi se morali opravičevati ali pretirano utemeljevati svojo izbiro. Vsaj ena prigoda tega tedna bo ravno tovrstno asertivnost od vas pričakovala.

Jeza. Kdaj in kako je dobrodošla?

Kadar nas opozori, da se prehaja naše meje. Če pa temelji na našem prepričanju, da imamo mi prav kaj naj bi druga oseba (po možnosti na drugem koncu sveta) storila, pa seveda ni na mestu in nas opozarja na neko lastno nezadovoljstvo. Tako kot imate pravico reči ‘ne’, imate pravico reči ‘jezen/jezna sem, ker se do mene ne vedeš spoštljivo, korektno …’ in kadar se obnašanje ne spremeni, je čas za spremembo. Saj veste, drugih ne morete spremeniti – le sebe in izbiro oseb okoli sebe.V tem tednu bo to ključno, saj bodo te izbire trajnejše kot sicer.VPRAŠANJA V POMOČ Ste kdor si želite biti? Kdo točno si želite biti? Znate reči ‘ne’ svojim dragim? Znate reči ‘ne’ sebi?UGODEN ČAS ZA Duhovno delo Izobraževanje Bolj zdravo prehrano Prenovo domaNumerološka napoved 25.5. – 31.5.2020: Dvignite vibracijo sebi, da bi dvignili vibracijo svetu 1Število življenjske poti 1 Nepričakovan obrat bi se lahko zgodil. Vaša sposobnost razmišljanja z lastno glavo vam bo zelo prav prišla. Odzovite se umirjeno.Število življenjske poti 2 Kolikokrat ste v življenju resnično postavili sebe na prvo mesto? Postavite se na enakovredno mesto, pa bo lažje. (Enako) pomembni ste.Število življenjske poti 3 Pravijo, da je resnica relativna in, o kako jo je možno z domišljijo obarvati. Tokrat ne bo možno prilagoditi dejstev ali razlage. Pogovorite se.Število življenjske poti 4 Na vas bodo energije še posebno vplivale, zato razmišljajte izjemno dolgoročno in se odločajte za najslabši možen scenarij. Zaupajte vase!Število življenjske poti 5 Se morda kakšen del vas upira zdravljenju? Včasih je ”težko je” pravzaprav izgovor in beg, ne zgolj ocena. Vztrajajte. Zmorete, veste.Število življenjske poti 6 Kako bi se do sebe obnašali, če bi bili vi tista oseba, ki jo vi najbolj obožujete? No, poskusite biti tako pozorni do sebe. Zaslužite si ljubezen.Število življenjske poti 7 Nasvet ali usmeritev vas čaka skrita na prav posebnem mestu te dni. Lahko bo zelo subtilna, zato bodite pozorni. Povežite se z nekom.Število življenjske poti 8 Sreča se vas drži, kar je znotraj mojstrskega tedna še poseben blagoslov. Ustvarjajte! Naj ima vaša kreativnost proste roke. Uživajte!Število življenjske poti 9 Pred vas se bodo postavili izzivi daljne preteklosti in prihodnosti. Sta si enaki? Kaj ste vmes storili, da bi ju spremenili? Analizirajte svoje izbire.NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost

Življenjska prepletenost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem