Numerološka napoved 26.11. do 4.12.2018

Numerološka napoved 26.11. do 4.12.2018

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Zavihajte rokave!

Lekcije 48. tedna:
Brez muje se še čevelj ne obuje, pravijo. Obdaja nas energija, ki nagrajuje aktivnost, zato bodite aktivni. Lekcija tedna nosi vprašanje: v kolikšni meri so se vaši cilj spremenili v zadnjem letu? Kaj od tega, kar vam je bilo še pred letom dni neprecenljivo, sedaj izgublja svoj pomen? Izgubljate ali pridobivate sebe?

Leto 2018 je bilo vse prej kot dolgočasno. Preostala dva meseca sicer prinašata olajšanje, a le do neke mere. Ne strašim vas, le opozarjam na pomembnost prisebnosti in prisotnosti v trenutku. Ta teden nam pomaga predelati še zadnje strahove in zaznate spremembe v sebi. Morda pa le niso tako megalomanske kot se je sprva zdelo? Tudi to je možno.

Leto 2018 nam vedno znova prinaša pogled na drugo plat, zato predvsem sedaj, ko se pripravljamo na retrogradnega Merkurja, ne verjemite novicam, ki podpihujejo strah ter sovražnost.

Uporabite energijo tedna, da bi zvišali svoje standarde in zahteve do sebe. Bodite odločni, zaupajte v sebe in postavite svoje cilje višje, saj ste tudi vi vmes dozoreli in se spremenili. Življenje nikoli ne gre nazaj, vse napreduje – tudi bolezen, če tega ne preprečimo. Je že res, da to ni vedno možno, a dragi moji, lenoritis in prestavljanje na jutri sta oba zlahka ozdravljiva. Bodite aktivni.

VPRAŠANJA V POMOČ:
Česa ste si želeli kot otrok, ko še niste upoštevali omejitev?
Pojdite v to energijo in si zaželite neka novega.
Kaj bi dejali, da je za vas nedosegljivo?
Bodite kot najstnik in to dosezite!

UGODEN ČAS ZA:
Pogovor z osebami, katerih se bojite
Odmik od negativne energije
Novo poslovno odločitev

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Novega zagona se lotite po korakih. Zapišite ideje, nove cilje – tudi takšne, ki pridejo v poštev šele čez nekaj let. Opredelite korake ter časovni okvir. Kot bi pisali urnik za šolo.

Število življenjske poti 2
Ne otepajte se drugačnosti v sebi. Prepoznajte jo in negujte. V tem tednu bi potrebovali več svobode in možno je, da vas zamika potovanje. Bodite bolj spontani ter odprti.

Število življenjske poti 3
Ljubezen bo v osredju, zato naj bodo vse vaše odločitve ljubeče. Torej, četudi vas zamika čenčanje, se ustavite. To res ni ljubeče dejanje. Bodite čim bolj nežni do sebe.

Število življenjske poti 4
Vaš um bi lahko doživel pravo manjšo transformacijo. Opazujte ali nemara niste pričeli popolnoma na drugačen način sklepati in razmišljati. Bodite več časa v tišini.

Število življenjske poti 5
Od ideje do izvedbe je včasih potreben le hip. Namenite svoj čas tistim dejavnostim, ki so lahko dosegljive v tem času. Zdaj je čas za vaš osebni uspeh, izkoristite ga.

Število življenjske poti 6
Sprejmite staro, da bi se lahko osredotočili na novo. Odpustite in odstranite sebe ven iz odnosov, ki so do vas poniževalni. Niste nikogaršnji sluga. Čas za zdravljenje.

Število življenjske poti 7
Izbirajte naprednejše možnosti in tiste, ki vam bodo prinesle nove poti. Opazujte svojo lastno individualnosti n jo negujte. Bodite bolj samostojni ter samoiniciativni.

Število življenjske poti 8
Če vas obdajajo osebe, ki vas podpirajo, je možen krepak korak naprej na poslovnem področju, sicer pa bi se tovrstne osebe lahko v tem času pojavile. Povprašajte za mnenje.

Število življenjske poti 9
Potrpežljivo v te dni, saj se bodo zadeve odvijale bolj počasi kot bi si vi želeli. Več počivajte in jejte zdravo, doma kuhano hrano. Okrepite svoj imunski sistem.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
No Tab Selected
Numerološka napoved 26.11. do 4.12.2018 7

V opoju narcisa

Kako prepoznati narcistično motnjo, jo odstraniti iz svojega življenja in začeti znova. Rešiti se iz narcisove mreže ni dovolj; treba je izstopiti tudi iz lastne kletke. Imate v svojem življenju osebo, ki se je nekako bojite, obenem pa vas privlači oziroma je ne morete zapustiti? Se po druženju z njo...

Več

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem