Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved 26. 4. – 2. 5. 2021: Spremenljivo s spremembami

foto pexels.com
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Lekcije 17. tedna:

Premetavanje sem ter tja po valovih življenja prinaša nevarnost čeri in obenem možnost najlepših oblik morskih valov. Nič ni le dobro ali le slabo. Znova so pred nami lekcije sprejemanja tistega, na kar se zdi, da nimamo vpliva. Vpliv vedno imamo. Nase.

Le vi ste vi in to je vaša največja moč. Na internetu (in drugod) lahko dnevno preberemo kopico spodbudnih misli, citatov, navdihov. Nekateri se nas dotaknejo, nekateri spolzijo mimo nas, na nekatere še nismo pripravljeni, nekaterim preprosto ne verjamemo – saj za nas na čudežno ne bi veljali…

Energija tega tedna nam bo pomagala prepoznati kaj o sebi pravzaprav verjamemo. Bodite radovedni in sprašujte sebe o vsem. Raziskujte sebe. Svoje globine. Lastna prepričanja.

Obeta se nam zanimiv val energije zaradi katerega bi se lahko odzivali zelo drugače kot smo navajeni. Tako mi kot okolica. Bodimo zato odprti drugačnosti in jo tudi sami iščimo.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj je nasprotje vas
  • Kje so vaše meje
  • Česa se nikoli ne bi lotili

UGODEN ČAS ZA:

  • Osebnostno rast
  • Duhovne vaje
  • Poslovne odločitve
Numerološka napoved 26. 4. – 2. 5. 2021: Spremenljivo s spremembami 1

Število življenjske poti 1

Prvi potreben korak je sprejemanje stanja kot je in nato odločitev česa si ne želite več. Bodite bolj odločni do preteklosti za lepšo prihodnost.

Število življenjske poti 2

Dvignite pričakovanja za sebe s strani okolice. Ne spreminjate pričakovanj, spremenite osebe, od katerih dobro pričakujete.

Število življenjske poti 3

Povezujte se z osebami, ki vas razumejo in podpirajo. Bodite pa odprti razmišljanju različnih od vas, saj vas učijo novega.

Število življenjske poti 4

Naj vas nepričakovano ne vrže iz tira. Bodite sami sebi zvesti, a vseeno odprti drugačnosti. Strah ima velike oči, saj veste. Noter pa…

Število življenjske poti 5

Kaj se vam vedno znova ponavlja v življenju? Kaj vas vedno znova iritira? Kakšno sporočilo vam prinaša? Morda pa ima svoj namen.

Število življenjske poti 6

Občutek svobode vam lahko pomaga pri nenavadni izbiri, katere od sebe ne bi pričakovali. Si boste drznili nekaj novega ali boste ohranili staro?

Število življenjske poti 7

Čustva so naš notranji smerokaz, zato jih posebej sedaj ne zatirajte. Bodite zvesti sebi, bodite nežni do sebe. Kaj pravi vaše srce? Česa vas prosi?

Število življenjske poti 8

Vsi imamo le nam lastne sposobnosti zato bodite ponosni na sebe. Opažali boste kako se lahko dvignete nad nižje energije. Razčiščujte.

Število življenjske poti 9

Dvom vase nam je vsem poznan. V temu času prisluhnite svojim največjim kritikam drugih. Opisujete nemara sebe? Se prepoznate?

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Energijsko telo in večni Jaz

Energijsko telo in večni Jaz

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem