Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved 27.1. – 2.2.2020: Hojladri, kje pa si ti?

elenawe / Pixabay
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Lekcije 5. tedna: Poznavanje obdobij, v katerih se nahajamo, je pomembno, saj lažje razumemo nenadne premike energije in spremembe. Peti teden bo še kako nenadno premikal naše misli… če le ne bežite pred seboj in življenjem.Samo leto nosi mnogo sprememb in nepričakovanega, zato prehitimo energijo, ki prinaša nenavadno! Peti teden obljublja bolj dinamično energijo, odprt um in pa radovednost.Bodite predvsem radovedni o sebi! Kaj so vaši ‘trigerji’, oziroma sprožitelji jeze, nestrpnosti in pa sreče ter ugodnih občutkov? Katerega glasba vas kar ponese na svojih krilih? Jo poslušate ali ste toliko bolj veseli, ko jo ujamete na radijskih valovih ali spotoma? Kaj pa sicer v življenju: si sami pričarate lepe trenutke ali jih prepustite slučaju?Energija tedna nas bo spodbujala, da pogledamo preko svojih meja in ustaljenega načina razmišljanja ter delovanja. Drznite si biti drugačni!VPRAŠANJA V POMOČ Česa si nikakor ne bi drznili poskusiti? Zakaj ne? Kaj je najslabše kar se lahko zgodi? Kdaj boste poskusili?UGODEN ČAS ZA Premagovanje ovir Spremembo osebnega izgleda Raziskovanje Potovanje

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1 Čustva bodo glasnejša, zato ne bodite preveč zaposleni. Sprostite svoje delovne obveznosti, pojdite v naravo, preživite več časa doma. Prisluhnite si.Število življenjske poti 2 Dvignite svoje standarde in zahteve! Bodite bolj kvalitetna oseba. Povejte, znate obdržati skrivnost le za sebe? Čaka vas lekcija o iskrenosti.Število življenjske poti 3 Ideje pretvorite v dobiček. Zveni materialistično? Kakšne misli so se sprožile ob branju? Tekom tedna bodite pozorni na nove zamisli in jim sledite.
Mogoče te zanima  Alan Watts: V duhovnem svetu ni najboljših in najslabših
Število življenjske poti 4 Ste umirjena oseba, a včasih le stežka sprejmete nenadne spremembe. Ugasnite svojo potrebo po kontroli življenja in kontrolirajte svoje odzive.Število življenjske poti 5 Novo, nenavadno in nenadno vas čaka ta teden. Uporabite energijo v odkrivanje novih poti, poznanstev in zanimanj. Kako razburljivo je to lahko!Število življenjske poti 6 Povezali bi se lahko z nekom, ki vas resnično razume in vam lahko pomaga, zato se ne zapirajte vase v tem času. Spregovorite. Prisluhnite. Bodite vi.Število življenjske poti 7 Bodite no bolj igrivi v prav vsakem trenutku. Naj ta teden ne mine brez radoživosti in navihanosti. Ko smo sproščeni, se čudeži zgodijo.Število življenjske poti 8 Postavite in okrepite svoje temelje, kar je definitivno tudi vaše telo. Posvetite več časa zdravemu stilu življenja. Premagajte strah pred nenavadnim.Število življenjske poti 9 Ste bitje spontanosti, a povejte, se znate prilagoditi tudi takrat, ko v to niste prisiljeni – ali pričakujete, da se bo svet prilagodil vašim muham?NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Višja zavest

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Višja zavest

Numerološka napoved 18. 6. 2021

Numerološka napoved 18. 6. 2021

Odpuščanje je dejanje volje. Odločimo se odpustiti ali pa ne.

Odpuščanje je dejanje volje. Odločimo se odpustiti ali pa ne.

Linearni čas

Linearni čas

Numerološka napoved 17. 6. 2021

Numerološka napoved 17. 6. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem