Numerološka napoved 27.7. – 2.8.2020

Numerološka napoved 27.7. – 2.8.2020

 Hudič je v detajlih. Ste pozorni?

Lekcije 31. tedna:
Vse nas je že kdaj tepel drobni tisk. Bodite še posebno pozorni na izrečeno med vrsticami ter na energijo, ki jo zaznavate. Vsi smo nekoliko ”razglašeni”, zato v tem času ni priporočljivo sprejemati ključnih dolgoročnih odločitev. Učite se zaupati tako v sebe kot v druge. Znova.

Zaupanje naj bi bilo zasluženo, a kaj, ko ga mnogokrat podarjamo prehitro, saj se ne želimo zameriti. Pa pomislite ali se boste sebi zamerili, ker razdajate slepo zaupanje?

Seveda ni razloga, da bi sklepali, da je nekdo slab brez razloga. A vseeno te dni previdno v novih odnosih, saj smo vsi drugačni kot sicer. Morda sami sebe ne spoznate, morda so se vaši najbližji spremenili, morda svet okoli nas… zavedajte se, da je vse to le del večjega procesa, ki se bo zaključil leta 2023.

Kdo boste vi tistega leta? Kako bo izgledalo vaše življenje? Samo od vas je odvisno in od odločitev teh dni.

V tem času ne nasedajte ničemur, kar bi vas želelo prepričati, da ste ogroženi. Četudi se morda ne počutite dobro ali močno, ste.

VPRAŠANJA V POMOČ
Kdo ali kaj vas krepi?
Kdo ali kaj vas šibi?
Komu posvečate več pozornosti?

UGODEN ČAS ZA
Razstrupljanje
Cilje, ki bodo aktualni v roku 3 do 4 let

Numerološka napoved 27.7. – 2.8.2020 7

Število življenjske poti 1
Znova spremembe in negotovost, ki pa nosijo jasno sporočilo: rast je možna. V kateri smeri se bo odvijala, pa je odvisno od vas.

Število življenjske poti 2
Pomemben teden za vaše odnose z najbližjimi in seveda za odnos, ki ga gojite do sebe. Učite se ljubite sebe. Kar pogumno.

Število življenjske poti 3
Opazili bi lahko povečano skeptičnost. Upoštevajte se, a ne sklepajte prehitro. Vrata (odnos), ki bi jih zaklenili sedaj, morda niso prava.

Število življenjske poti 4
Odločitev ni dovolj, potrebno bo delovanje. Razbijte v manjše korake in pripravite dolgoročen načrt – za vsaj 4 leta.

Število življenjske poti 5
Znati sprejeti drugačnost je včasih težko, če le-ta pritiska na vas, da bi bili drugačni. Kaj pa, če bi se obdali s sebi podobnimi?

Število življenjske poti 6
Ste opazili nov jaz v sebi in svet okoli sebe? Potrudite se ga kar najbolje opisati, saj boste le tako lahko novega sebe izboljšali.

Število življenjske poti 7
Nekdo bi vam lahko pomagal uvideti nekaj, kar vam že dalj časa zre v oči, pa ne prepoznate sporočila. Zato se ne prepirajte, prisluhnite.

Število življenjske poti 8
Sreča, oziroma možnosti zanjo, se vas drži Zdaj postavljate temelje dolgoročni sreči, zato jim namenite več časa kot bi sicer.

Število življenjske poti 9
Telo bi vam lahko prineslo posebno sporočilo ali občutek. Ne zanikajte ga. Razen, če si želite neko (bolečo) izkušnjo ponoviti.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem