ponedeljek, 23 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Numerološka napoved 27. 9. – 3. 10. 2021: Mi izbiramo kdo (in kaj) smo

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Lekcije 39. tedna:
Kdo ali kaj smo je predmet lastne izbire. Ne morem dovolj poudariti v kako pomembno obdobje stopamo leta 2022 kot človeštvo in kot posameznik. Izbirajte dobro zase in za človeštvo.

Mnogokrat slišimo stavke tipa: ”starši me niso podpirali”. Je že res, da se otrok ljubečih in čustveno zrelih staršev v dobro preskrbljenem domu razvija drugače kot otrok, ki živi praktično sredi vojne ujme staršev ali v težkem pomanjkanju. A vsak otrok odraste. In vsak izmed nas v sebi še vedno nosi delček otroka, ki čustveno, psihično, duševno morda še ni zrel. No, pa saj smo se rodili, da bi se učili, rasli in razvijali, zato je popolnoma logično, da vsega še ne znamo.

Pride točka v življenju, ko naši starši, učitelji, tovarišice v šoli, vrstniki iz mladosti in podobno postanejo izgovor. Seveda imajo boleče izkušnje svoje posledice, a vedno imamo izbiro: se bomo naučili lekcije in nekaj pri sebi spremenili ali ostajali v zanki podoživljanja bolečine?

V tem tednu bi se lahko pojavili spomini, občutki ali nemara celo dogodki, ki nas bodo spomnili ravno na občutek nemoči, morda iluzije in pretirane zaupljivosti, ki jih pripisujemo otroštvu. Njihov namen ni, da bi nas pahnili v obup ali nezaupanje vase. Pravzaprav so opomnik na preživeto. Usmeritev. Torej, ste dovolj pogumni, da bi si priznali, da morda na določenem področju potrebujete pomoč in nasvet ter ju poiskali? Vsi se še učimo. Pomembno je, da se na tej poti, ki ji rečemo življenje, ne pozabimo učiti in biti vsak dan boljši človek kot smo bili včeraj.

Napak ne moremo zradirati. Lahko jih poskusimo skriti, ali pa se izgovarjati. Namen napak ni graja, temveč učenje. Cilj pa zrelost.

Zaupajte vase. Ta teden in vedno!

VPRAŠANJA V POMOČ
Kakšna oseba si želite biti v trenutku svoje smrti?
Ste navedli tudi pridevnike: zrela, izpolnjena, zdrava…?

UGODEN ČAS ZA
Igrivost
Zdravljenje notranjega otroka
Nove ideje

Numerološka napoved 27. 9. – 3. 10. 2021: Mi izbiramo kdo (in kaj) smo 7

Število življenjske poti 1
Ohranite mirno glavo tudi v trenutkih, ko bi morda najraje (brezglavo) dirjali novim izzivom ali možnostim naproti. Ta teden še ni čas za hitrost.

Število življenjske poti 2
Ne bojte se drugačnih čustev in želja. Kot bi se znotraj vas prebujala neka eksotika, kajne? Morda pa ste mnogo bolj drzni kot ste zase menili.

Število življenjske poti 3
Zdrava ljubezen do sebe je vedno pravi odgovor. Včasih malo nerodno stopamo po njeni poti, zato si omogočite dovolj časa za učenje.

Število življenjske poti 4
Odločnost se rodi v trenutku odločitve. Morda včasih predolgo časa vztrajate pri izbranem? V temu času bi si lažje premislili kot si sicer.

Število življenjske poti 5
Preobrazba je del življenja. Odlaganje nepotrebnega tudi. Plenice ne uporabljamo več, kajne? Kaj morda še vedno uporabljate, pa ne potrebujete?

Število življenjske poti 6
Počutiti bi se morali bolj samostojni in močni, zato uporabite to energijo za vse tisto, kar od vas zahteva pogum. Tako kot otrok, ki verjame, da zmore.

Število življenjske poti 7
Pogovor morda trenutno ne bo ničesar rešil, vsekakor pa lahko prinese močan premik v tem tednu. Prisluhnite med vrsticami in pa predvsem sebi.

Število življenjske poti 8
V kaj ste verjeli kot otrok? Obdaja vas energija sreče, čudežev in pa novih zamisli. Česa bi si otrok, ki ste bili, želel za vas danes? Izpolnite si željo.

Število življenjske poti 9
Strah ima svoj namen: opozorilo. Naj vas ne ohromi. Naj vas ne zadrži pri tem, da bi bili najboljši, kar ste lahko. Premagajte strah. Premagajte ‘sebe’.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Avatar of LiLi SoRuM
Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
follow me
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij