Numerološka napoved 28.12. 2020 – 3.1.2021: Kam pa zdaj?

Numerološka napoved 28.12. 2020 – 3.1.2021: Kam pa zdaj?

Leto ima po koledarju 52 tednov. Dvainpetdeseti teden leta 2020 je že minil, sodeč po koledarju pa se prvi teden leta 2021 še ni pričel. Smo v času vmes.

Tudi v življenju smo velikokrat v času vmes. Med eno in drugo etapo življenja, fazo, delom zgodovine in takrat se lahko počutimo prazni, brez namena in smeri, nekako ”brez veze” bi lahko temu rekli.

Kako pa se vi sedaj počutite?

Leto 2020 nas bo vrglo, sem dejala na koncu 2019. Leto 2021 nas bo premetavalo. (Več o letu 2021: tukaj >> ) Pomembno je, da sami ohranjamo svoj fokus in še bolj pomembno: integriteto. Poštenost se ne meri s tem ali nepridiprava zasačijo, ali mu uspe potegavščino izpeljati.

Vsak izmed nas ve kdaj in zakaj se je zlagal, storil nekaj slabše kot bi lahko, ali pa se je res potrudil, tudi odrekel nečemu zavoljo višjega dobrega. Le vsak sam pozna svoje razloge in posledice svojih dejanj.

Naj bo ta teden ‘vmes’ čas za vas. Za vašo refleksijo. A ne ostanimo le v letu 2020. Ozrimo se še bolj nazaj, do leta 2010, do leta 2000…

Smo ponosni na spremembo, ki jo prinašamo v svet kot posameznik in kot del celote?

Ste nekdo, za kogar bi bili hvaležni, če bi ga/jo imeli v svojem življenju?

Ste nekdo, ki doprinaša v odnosih, ali odnaša? Ste nekdo, zaradi kogar je svet boljši?

Ste živi?

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1

Vaša lastna presoja je tista, ki največ pomeni. Morda pa včasih prilagodite svojo presojo tako, da lažje zapustite izziv in se podate v novo?

Število življenjske poti 2

Na drugi ne vplivajo na vaše odločitve ta teden. Česa ste si najbolj želeli kot otrok? Vzemite si čas za svoje lastne cilje. Seveda jih lahko dosežete.

Število življenjske poti 3

Bi bil otrok, ki ste bili, ponosen na vas? Na kaj bi vas spomnil? Na katere vaše sanje in želje? Počnite tisto, kar vas je kot otroka osrečevalo. Čas je za vas.

Število življenjske poti 4

Previdnost ni nikoli odveč, razen kadar si niti ne drznemo upati in želeti. Pustite dvom in skepticizem. Drznite si zaupati, da je nemogoče mogoče.

Število življenjske poti 5

Naj vas energije ne posrkajo in ne preveč ne vplivajo na vas. Zdaj ni čas, da bi se posvetili prav vsaki distrakciji. Gre za možnost ali skušnjavo? Presodite.

Število življenjske poti 6

Največja lekcija je ljubiti sebe in druge na zdrav način. Veliko težkih trenutkov je za vami. Bodite ponosni nase. Odprite se dobremu tudi zase.

Število življenjske poti 7

Prepoznavanje lastnih vrednot vam nikoli ni bilo težko. Zdaj je čas, da pomagate okolici k prepoznavanju lastnih kreposti. Povejte resnico.

Število življenjske poti 8

Močni ste v uresničevanju (manifestiranju). V tem času bodite še posebno pozorni čemu posvečate pozornost in podarjate svojo energijo.

Število življenjske poti 9

Naj vas ne odnese v domišljijski svet. Zdaj ni čas za plavanje v oblakih. Osredotočite se na cilje v letu, ki prihaja. Kaj bi želeli doseči? Zakaj?

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem