Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved 29.6. – 5.7. 2020 Črpajte znanje preteklosti!

foto pixabay.com
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Lekcije tedna: Preteklost je naša učiteljica, zato se ne pretvarjajmo, da je nimamo. Vsi smo kdaj ravnali slabše kot bi lahko, a to ne pomeni, da smo zato slabi ali nevredni dobrega. Vedno ste vredni razumevanja in svoje lastne Ljubezni. Kadar si ju odtegujete, sami krojite situacije, v katerih vas bodo tudi drugi preostro obsojali.Energija tedna bo spodbujala, da se ozremo v preteklost podobno kot bi brali knjigo o duhovni rasti. Kako bi lahko bila naša lastna preteklost, učinek dejanj in načina razmišljanja ter delovanja učbenik? Ne obžalujte je. Ne plavajte v njej. Le tako boste lahko tokrat videli drugo plat zgodbe, ki je v danem trenutku niste zmogli.Vsaka zgodba ima vsaj dve plati, zato je pomembno, da se potrudimo razumeti obe, ne zgolj ene. Predvsem pa pustimo občutke v preteklosti. Seveda bodo privreli na dan, tako lepi kot bridki, a podoživljanje nam ne bo prineslo nauka, le znova in znova travmo ali upanje, na nekaj kar je, priznajmo si, minilo.Energija števila 7 (mesec julij) bo dodajala potrebo po pravičnosti. Predvidevati je, da se boste ta teden lažje pogovorili in marsikateri pretekli nesporazum zgladili.Zdaj je čas za zdravljenje razočaranj, izgub in ran preteklosti. Ne odpirajte jih vedno znova, temveč dovolite, da se zacelijo. Dovolite primerjavo: če bi krasto, ki se je naredila na rani ali opeklini vedno znova razpraskali, bi vedno znova odpirali rano in jo morda celo še bolj okužili. Razumemo, da nas srbi, ker se zdravi. Tudi občutki, čustva, spomini, misli ”srbijo”, ker se zdravijo. Ne praskajte.VPRAŠANJA V POMOČ Kaj iz preteklosti še boli? Česa si želite več? Kdo ste bili? Ste si všeč? Kdo boste? Si boste všeč?
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 5. 6. 2021
UGODEN ČAS ZA Iskren pogovor glede preteklosti Razreševanje nesporazumov Še eno priložnost za razumevanje Zdravljenje žalosti

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1 Počutili se boste opogumljeni zaradi preteklih dosežkov, a ne zaspite na lovorikah. Kako lahko svoj največji dosežek presežete?Število življenjske poti 2 Prisluhnite. Predvsem sebi! Zdaj je čas, da vi sebe slišite na način kot bi si želeli, da bi vas, ko ste bili prizadeti. Imejte se radi.Število življenjske poti 3 Česa si je želel otroček znotraj vas, ko mu/ji je bil najbolj hudo? Pomembno je, da znate sami sebi točno to podariti v odrasli dobi.Število življenjske poti 4 To, česar se bojite, je le ena izmed možnosti – le en možen scenarij. Še najhujše epizode ste preživeli, zato črpajte iz poguma, ne strahu.Število življenjske poti 5 Svoboda je stanje uma, pravijo. Je vaš um svoboden, ali ste mu nadeli okove? Zdaj jih pričnite snemati. Nihče jih ne bo namesto vas.Število življenjske poti 6 Ljubezen, ki jo premorete do sebe, determinira količino ljubezni, ki ste jo sposobni sprejeti. Čudovit čas, da se zdravo zaljubite vase, znova.Število življenjske poti 7 Resnica je le ena, ima pa veliko interpretacij, kajne? Edina pomembna je vaša. Kako si vi interpretirate… sebe? Čas je za novo osebo.Število življenjske poti 8 Odločnost je prvi korak do uspeha. Odločite se kdo ste, česa si želite ter kako hitro boste to dosegli. Uživajte v procesu sprememb.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 1. 6. 2021
Število življenjske poti 9 Zdravljenje se vedno prične pri samemu sebi. Kdaj niste bili to, kar menite, da ste in kako bi lahko tudi za sebe ljubeče poskrbeli?
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 19. 6. 2021

Numerološka napoved 19. 6. 2021

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Višja zavest

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Višja zavest

Numerološka napoved 18. 6. 2021

Numerološka napoved 18. 6. 2021

Odpuščanje je dejanje volje. Odločimo se odpustiti ali pa ne.

Odpuščanje je dejanje volje. Odločimo se odpustiti ali pa ne.

Linearni čas

Linearni čas

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem