Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved 3.2. do 9.2.2020: Občutite Ljubezen – tudi do sebe!

monika1607 / Pixabay
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Lekcije 6. tedna: Vse se prične z zdravo Ljubeznijo do sebe. Preko le-te se oblikuje naša samopodoba in lastna vrednost. Kako izbirate besede, ki jih namenjate sebi? Kakšen je vaš notranji dvogovor? Je tolažeč, razumljiv in bodri ali nenehni kritizira. Izbira besed je pomembna. Nadomestite besedo vrednost z dragocenost v izrazu ‘lastna vrednost’. Vrednost gre lahko v negativo (kot stanje na bančnem računu), dragocenost pa nima – predznaka, kajne? Ljubeče izbirajte besede, ki jih namenjate sebi.Smo v letu, ki postavlja odnose in način povezovanja v ospredje, zato se odločeni dogovori, koalicije in sodelovanja krhajo ali ravno nasprotno, pa poglabljajo. Prav možno je, da se boste oddaljili od svojih dolgoletnih znancev in oblikovali nova prijateljstva z osebami, za katere se bo zdelo, da se poznate že od vekomaj.Pazljivo izbirajte osebe okoli sebe. To ne pomeni, da obrnite hrbet tistim v stiski, ki seveda posledično ne pokajo od super energije. Ko ste z nekom, ki je toksičen in vašo energijo črpa, je pomembno, da po tem druženju storite nekaj pozitivnega za sebe. Morda bo to sprehod v naravi, morda čokolada, morda dober film – karkoli je za vas prijetno in vas polni.Pomagajmo tistim, ki si (vsaj za sedaj) še ne zmorejo pomagati sami. Prisluhnimo. Objemimo. Povprašajmo kako so osebe, za katere vemo, da niso na vrhuncu svojih življenj. Saj veste kaj pravijo: vsak bije svojo bitko.Ne pozabite pa seveda postaviti mejo tistim, ki vas izkoriščajo in so neiskreni.VPRAŠANJA V POMOČ Česa si pa VI želite? Kaj si odrekate? Kdaj pa bo čas za zgoraj navedeno?UGODEN ČAS ZA Postavljanje meje Romantiko Ljubezen do sebe
Mogoče te zanima  Tradicionalna kitajska medicina: kako lahko ženska ohrani zdravje in prepreči bolezen

Kaj vam prinaša ta teden, glede na število vaše življenjske poti:

Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9Število življenjske poti 1 Ne trudite se racionalizirati čustva. Ljubezen občutimo, je ne razmišljamo, kajne? In kaj nam bolj zmeša glavo kot sveža zaljubljenost? Bodite na sveže zaljubljeni vase!Število življenjske poti 2 Bolj odločno se postavite za sebe proti osebam, katerih se (lahko naskrivaj) bojite. Zdaj ni čas, da bi se podrejali. To ne pomeni, da se prepirajte. Ohranite miren ton.Število življenjske poti 3 Včasih je zaključek najbolj ljubeča gesta, ki jo lahko podarimo sebi in lastnemu miru. Morda pa je čas, da prenehate objokavati izgubljene priložnosti in ustvarite nove?Število življenjske poti 4 Čeprav niste ljubitelj nenadnih sprememb, pa tokrat ne bo šlo brez njih, če ste omahovali predolgo. Od vas se sedaj pričakuje odločnost in pripravljenost, da ste samostojni.Število življenjske poti 5 Pogovor lahko zelo pomaga, veste. Zato, ne odvihrajte stran. Obenem pa ne upajte na preveč. Največ, kar lahko prosite je, da vas druga oseba razume. Pa se razumete vi?Število življenjske poti 6 Obeta se vam čustveno izpolnjen teden! Privoščite si nekaj prav posebno romantičnega in ustvarjalnega, naravnost čarobnega. Samski? Povabite sami sebe na zmenek!Število življenjske poti 7 Nekoliko bolj resnobno se boste lotevali čustvenih zagat. Če se boste sprostili, bo lažje. Naj vas ne bo strah izgube. Vsaj vedeli boste kako zadeve stojijo, kajne?Število življenjske poti 8 Spremembe na vidiku! Bodite spontani in nikakor se ne omejujte! Na ljubezenskem področju bi se lahko pojavila oseba iz tujine ali zelo drugačna od vas.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 18. 5. 2021
Število življenjske poti 9 Ljubezen je največje zdravilo kar obstaja. Znate ljubiti? Zdaj je čas, da se objamete in objamete še cel svet. Tako se rodi najbolj močan občutek varnosti. Odprite srce.NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem